• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #643646  autor: orson_dzi
 30 cze 2013, 21:40
Dostałem do rozwiązania taki problem i zgłupiałem. Asha 311, widok rozmów w wiadomościach. Po wejściu w jakiś wątek, w środku jest burdel złożony z losowych wiadomości od dowolnych osób.

Tak, wiem, reset fabryczny. Ale co zrobić żeby to ominąć?

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#643648  autor: kowcio
 30 cze 2013, 21:55
Chyba nic nie zrobisz. Ja od kilku dni walczę z 301 by wyłączyć widok rozmów, który mnie już z lekka wkur..., bo przecież co za kretyn wymyślił to, że gdy wiadomość jest nieco dłuzsza (a nawet nie przekracza 1 sms) muszę ją ręcznie wyświetlać, a poza tym gdy odpiszę od razu na coś krótkiego, nie zawsze odznacza mi że wiadomość przeczytana :twisted: Od dawna tak jest u Nokii i widzę końca nie widać, ale chamskie jest to, że nie dali opcji wyboru. W 311 spróbowałbym to dziadowsto wyłączyć i opróżnić skrzynkę. Jak nie pomoże, to może pomoże reset.

#643672  autor: orson_dzi
 30 cze 2013, 22:56
kowcio pisze:spróbowałbym to dziadowsto wyłączyć
Tak na szybko próbowałem i nie znalazłem :P . Ogólnie wygląda to tak, że po wejściu w wiadomości wygląda to mniej więcej jak w Androidzie. A po wybraniu danej osoby w środku jest już wszystko, z różnych kontaktów.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#644760  autor: rahim
 05 lip 2013, 07:25
Miałem podobny problem w x2-02, ale zawsze wszystko wracało do normy po ponownym uruchomieniu telefonu.