Witam!
Już myślałem, że mam 'telefon marzeń', a tu się okazało, że ta Nokia ma sporo ukrytych wad
nie będę jęczał że przy sofcie 3.70 mam te idiotyczne rosnące dzwonki
mam gorszy problem - losowo, raz na jakiś czas podczas słuchania mp3 telefon robi sobie restart
średnio raz na godzine
mam wpakowaną kartę 512MB Kinstona, ale przy tej firmowej 32mb nokii mam to samo 
Dodatkowo, jak mam jednolity kolor na wyświetlaczu (np. czarny podczas włączania, czy tapetkę w jednolitym kolorze), to przy lewej krawędzi widać takie 'ząbki', coś jakby jaśniejsze niż reszta - takie minimalne przebarwienie jakby (im ciemniejszy kolor tym mocniej je widać). Mam opory przed oddawaniem telefonu do serwisu, bo to moje narzędzie pracy, a jak się okaże że mi go dłużej niż 2-3 dni przytrzymają, to dramat
ktoś ma doświadczenia z serwisami Nokii w Krakowie? Na Rajskiej jest chyba jeden?
W końcu - powiedzcie, że adapter HS-20 da się jednak gdzieś kupić? Bo pauzowanie muzyki to istny dramat - trzeba wygrzebać fona, odblokować, przytrzymać czerwoną słuchawkę, zablokować, zażyć pastylkę na uspokojenie, zabić trzech dresów próbujących zabrać nam telefon, skitrać fona znów w kieszeni
bo jak znam życie to w zestawie AD-46 ten jeden jedyny buton służy tylko do przeskakiwania do następnego utworu
No - ostatnie już pytanie
czy komuś działa JaduGadu? U mnie po zainstalowaniu i konfiguracji, tuż po połączeniu wychodzi z programu z komunikatem "out of memory" (czy coś w ten deseń)...
Błagam o pomoc lub chociaż o dobre słowo
strasznie mi ta słuchawa do gustu przypadła (bo to bogato wyposażony telefon, a nie jakaś przerośnięta cegła z symbianem, mikrofalówką i scyzorykiem z środku) i żal mi będzie ją zmieniać 
PS. Soft 3.70, telefon wyprodukowany w Niemczech
Już myślałem, że mam 'telefon marzeń', a tu się okazało, że ta Nokia ma sporo ukrytych wad

Dodatkowo, jak mam jednolity kolor na wyświetlaczu (np. czarny podczas włączania, czy tapetkę w jednolitym kolorze), to przy lewej krawędzi widać takie 'ząbki', coś jakby jaśniejsze niż reszta - takie minimalne przebarwienie jakby (im ciemniejszy kolor tym mocniej je widać). Mam opory przed oddawaniem telefonu do serwisu, bo to moje narzędzie pracy, a jak się okaże że mi go dłużej niż 2-3 dni przytrzymają, to dramat

W końcu - powiedzcie, że adapter HS-20 da się jednak gdzieś kupić? Bo pauzowanie muzyki to istny dramat - trzeba wygrzebać fona, odblokować, przytrzymać czerwoną słuchawkę, zablokować, zażyć pastylkę na uspokojenie, zabić trzech dresów próbujących zabrać nam telefon, skitrać fona znów w kieszeni

No - ostatnie już pytanie

Błagam o pomoc lub chociaż o dobre słowo

PS. Soft 3.70, telefon wyprodukowany w Niemczech