• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #635380  autor: rayper
 26 maja 2013, 11:32
witam, jak w temacie, szukam ręcznej konfiguracji do internentu GSM, dokładniej nazywa się to DANE GSM, w telefonie Nokia 6300, sieć Heyah. zapewne wszyscy wiecie jak to ustawić, tam trzeba wpisać jakiś numer Dial-Up i tak dalej, za pomoc dziękuję.
Ostatnio zmieniony 02 cze 2013, 16:20 przez rayper, łącznie zmieniany 1 raz.

#635388  autor: rayper
 26 maja 2013, 12:04
niestety, to nic nie pomaga, taką konfigurację to ja miałem od początku w tym telefonie, przy włączaniu gry ciągle wyskakuje mi ten sam błąd.

#635426  autor: rayper
 26 maja 2013, 13:36
to jest, csd wap heyah? jeżeli tak, to gdzie mam wpisać adres ip i port ? przecież tworzę nowy punkt dostępu, i nie ma tam za dużo opcji do wybrania, wiadomo, mam tylko dane pakietowe i dane gsm, dalej wpisuje: numer dial up, nazwa użytkownika, hasło, uwierzytelnienie, i o, to tyle.

#635430  autor: user_delete34
 26 maja 2013, 13:50
rayper pisze:przecież tworzę nowy punkt dostępu, i nie ma tam za dużo opcji do wybrania
Nie mam takiego telefonu przed sobą, więc mogę o tym nie wiedzieć? Próbuj jakkolwiek. Może niektóre dane nie są potrzebne. Akurat IP i port mogą być dostępne do wpisania po uaktywnieniu proxy.

Nie pisz pogrubieniem, bo wszyscy widzimy Twoje posty wystarczająco wyraźnie. Tego się używa do pojedynczych wyrazów.

Co to za błąd wyskakuje? Może w ogóle nie dotyczy on połączenia a tylko telefon nie obsługuje aplikacji.

#635471  autor: rayper
 26 maja 2013, 17:28
ten błąd to , Error 1:2XVH-=-