• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #78978  autor: boczi
 10 cze 2006, 16:05
Witam,
posiadam dwuletnią Nokię 3510i. Zadbana, nie zajechana.

Padła - wyłączyła się, potem pojawiła się informacja podaj kod PIN, następnie: kod przyjęty. Padła mignęła, padła podłączyłem do prądu, pokazała kreski i nic więcej. Wylaczyłem. Nie włącza się. Wyjąłem i włożyłem baterię, nic. W ogóle, żadem komunikat się teraz nie pokazuje. Po gwarancji

Co zrobić.

od moda: przede wszystkim przeczytaj zasady zamieszczania postów-na górze przyklejony temat :)
Ostatnio zmieniony 10 cze 2006, 19:33 przez boczi, łącznie zmieniany 1 raz.

#78985  autor: gomez1982
 10 cze 2006, 16:38
Hmmm ja Ci nie pomoge ale może czas zmienić na nowy telefon.Aż dziwne ze Nokia tak zrobiła może coś się spaliło w środku.Jeśli ktoś Ci tu nie pomoże to pozostaje jakiś komis a jak cena naprawy będzie za wysoka to już wtedy lepiej dołożyć i kupić coś nowego.Może sprubój zod kogoś kto ma taka samą nokie przelożyć baterie albo sprawdź u kogoś czy Twoja bateria się nie sypneła.Zawsze eleminujesz jakieś tego przyczyny.

#79384  autor: nhm
 12 cze 2006, 17:06
Do serwisu zanies. Soft powinien postawic choc nie na 100% :)
Mozliwe ze bateria padla albo cos powazniejszego

- = n h m = -

#79396  autor: Frasio
 12 cze 2006, 18:18
Miałem to samo.
Najpierw po rozmowie była 1 kreska mimo wcześniejszego naładowania.
Niedługo później wyłączała się w czasie rozmowy.
Potem wyłączała się zupełnie tak jak u ciebie(tylko że 3510).

To była wina baterii.
Wymieniłem baterię, chodzi wspaniale. ;)

Obrazek