• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #71580  autor: master7q7
 03 maja 2006, 16:35
szukam kogos kto ma obudowe fun shell, poniewaz mam problem, gry chodza normlanie idzie sterowac itd, ale nie mam pojecia jak napisac wiadmosc... niby robie wszystko jak w instrukcji, nic z tego, bardzo prosze o pomoc
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, 18:27 przez master7q7, łącznie zmieniany 1 raz.

#71585  autor: pumba
 03 maja 2006, 16:54
Dobrze trafiłeś mam tego fona i tą obudowę a więc do rzeczy.
Pierwsza najważniejsza sprawa to musisz mieć zainstalowaną aplikację. Instalujesz ją przechodząc Menu :arrow: Aplikacje :arrow: Kolekcja :arrow: Wybierz aplikację :arrow: Cover browser :arrow: Wave message po zainstalowaniu do aplikacji można dojśc w powyższy sposób lub Menu :arrow: Aplikacje :arrow: Kolekcja :arrow: Wybierz aplikację :arrow: Wave message nastepnie z menu wybieramy Utwórz wiadom. i wpisujesz co chcesz by ci sie wyświetliło, następnie klikasz Pokaż i machasz :wink: U mnie wszystkie pozycje menu aplikacji Wave message mam po polsku bo pobrałem sobie polski język. Jak niejasno się wyraziłem albo czegoś jeszcze nie rozumiesz to pisz z chęcią pomogę :wink: