Od dzisiaj stałem się posiadaczem Noki X2-00 z salonu Plusa, ale ja mam w Play na kartę (telefon jest bez simlocka). Jest w niej aplikacja do Facebooka. Wpisuję wszystkie dane potrzebne do zalogowania, i naciskam "zaloguj", to aplikacja loguje i loguje, i po 5 minutach dalej loguje i nie może zalogować. Ocb? Z internetem łączę się bez problemów. Szukałem w google lecz udało mi się znaleźć tylko taką informację:
1. Skasuj wszystkie ustawienia Ery i ustaw te Orange jako domyślne.
2. Przywróć ustawienia fabryczne, skasuj wszystkie punkty dostępu od Ery, a następnie wgraj konfigurację od Orange.
Dla mnie to jest trochę niezrozumiałe. Mógłby ktoś kto ma ten telefon i rozwiązał ten problem, lub zna się na rzeczy pomóc mi. Za cholerę nie wiem gdzie mam wejść i wykasować ustawienia Plusa i później ustawić te z Playu, tak samo jakieś punkty dostępu, dla mnie to czarna magia, więc proszę osobę która się na tym zna o pomoc.
Mam jeszcze pytanie, czy da się z tego telefonu usunąć z menu ikonę przez którą można wejść na plus.pl i ikonę sklepu Ovi, czy jest to możliwe tylko przez wgranie nowego softu?
Jest mi to kompletnie nie potrzebne więc chciałbym to usunąć.