• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #66408  autor: Lesiu_gda
 09 kwie 2006, 21:06
Witam mam nowiutka nokie 6230i z softem 3,62 Kupilem ten aparat bo ma matryce 1.3Mpix i myslalem ze bedzie robil ladne fotki, tymczasem okazuje sie ze musibyc naprawde duze naslonecznienie zeby zrobil elegancka fote, takze tu moje pytanie: Czy ten telefon tak ma?Powiem szczerze ze jestem niezadowolony :( Takze telefon jest na sprzedaz jesli ktos jest zainteresowany to prosze o PW.
 #66415  autor: ywis
 09 kwie 2006, 21:27
Lesiu_gda pisze:Witam mam nowiutka nokie 6230i z softem 3,62 Kupilem ten aparat bo ma matryce 1.3Mpix i myslalem ze bedzie robil ladne fotki, tymczasem okazuje sie ze musibyc naprawde duze naslonecznienie zeby zrobil elegancka fote, takze tu moje pytanie: Czy ten telefon tak ma?Powiem szczerze ze jestem niezadowolony :( Takze telefon jest na sprzedaz jesli ktos jest zainteresowany to prosze o PW.
No sorry, ale jeśli Ty wymagasz od tel. nie wiadomo jakich zdjęć, to pomyśl czy czasami się nie pomyliłeś i nie myślałeś o kupnie aparatu cyfrowego, a przez przypadek kupiłeś telefon :?

Jak na ten telefon, to zdjęcia są w miarę dobre i nie ma co wymagać więcej od aparatu zamieszczonego w tel., no i wcale nie jest potrzebne wielkie "nasłoneczenie". Eh!

#66417  autor: Lesiu_gda
 09 kwie 2006, 21:30
Nie, nie pomylilem sie.Mam tez nokie 6020 i powiem Ci ze w gorszych warunkach robi lepsze fotki niz 6230i.

#66431  autor: ywis
 09 kwie 2006, 23:26
Może i robi lepsze (miałe 6020 również), aczkolwiek ja tel. nie kupuje do robienia fotek, bo do tego służy mi mój cyfrak ;)

#66436  autor: enzo
 09 kwie 2006, 23:55
na drugi raz poczytaj wiecej na forum a dowiesz sie wszystkiego na temat danego modelu i nie kupisz kota w worku ;)
polecam tez inny zagraniczny portal na ktorym masz dokladnie pokazane mozliwosci danego aparatu (www.mobile-review.com).
a tak na marginesie, jesli chcesz telefon z dobrym aparatem to polecam SE k750i :)

#66934  autor: NuLL
 12 kwie 2006, 00:35
Duzo juz bylo pisane nt na forum - glownie to ze Nokia lepiej by zrobilo dobre VGA niz 1,3 Mpix.

Pozdrawiam :-)

#67405  autor: Ish
 14 kwie 2006, 02:41
Autorowi tematu polecam przeczytanie watkow na forum. Problematyka zdjec robionych 6230i byla juz "walkowana" - zamykam.