• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #66282  autor: cosmomatic
 09 kwie 2006, 00:00
witam :)
skombinowalem sobie irde kingsun 959 z plyty ze sterownikami zainstalowalem driver (pewnie jakis uniwersalny) bo do modelu 6020 nie bylo...i ani pc suite ani mpm nie chce polaczyc sie z telefonem...czy ktos moglby udzuelic mi jednoznacznej odpowiedzi czy w ogole z ta irda 6020 wspolpracuje i ewentualnie jesli tak to jak tego dziela dokonac? :mrgreen: bylbym bardzo wdzieczny za rozwianie moich watpliwosci
pozdrawiam :)

edytowałęm zgodnie z zasaddami zakładania postów
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2006, 18:27 przez cosmomatic, łącznie zmieniany 1 raz.

#66702  autor: nhm
 11 kwie 2006, 12:25
a widza sie oby dwa urzadzenia? szybkosc transferu ustaw na 14k (czy jakos tak) i sprawdz wtedy.niestety nie mam zadnej irdy pod reka wiec nie sprawdze

- = n h m = -

#70138  autor: TUBUS
 26 kwie 2006, 19:46
wlasnie nie wie co sie dzieje bo gdy chce przeslac z 6020 do kompa przez irde to mi wyskakuje instalacja modemu przez irda czy jakos tak, z innych telefonow przesyla bez problemu, jak wysylam z kompa na tel to tez wszystko dziala, mial ktos taki problem ?