• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #478212  autor: kj-19871
 27 maja 2011, 13:43
Witam, kupiłem na allegro.pl e52 po dotarciu okazalo się że telefon jest uszkodzony, policja ma takie coś w dup... allegro tak samo, sprzedający nie odda pieniedzy, więc telefoon trzeba naprawić na własny koszt :evil: .
1. Migający wyświetlacz, czasem działa czasem zaczyna gasnąc i zapalać się ( cały, nie tylko podświetlenie) W czym lezy problem ? wymienić LCD ?
2. Gniazdo słuchawek, po podłączeniu wykrywa urządzenie, ale nic nie gra, kompletna cisza (słuchawki sprawne)
Pozdrawiam

#478225  autor: dario321
 27 maja 2011, 14:29
masz historie zakupu i korespondencji ze sprzedajacym?
po jakim czasie od odebrania przesylki zglosiles wady sprzedajacemu?

#478239  autor: kj-19871
 27 maja 2011, 15:16
16.05 dostałem po dwóch dniach otworzyłem paczke bo mnie nie było, telefon zaczął szwankowac, gniazdo słuchawek od razu nie działało, zadzwoniłem a typ do mnie pretensje ze nie mozliwe ze to ja uszkodzilem tel ze tyel czasu trzymałem mogłem z nim rózne rzeczy zrobic :/

#478262  autor: dario321
 27 maja 2011, 17:34
i jesli tego edzie sie trzymal to nic i nikt Ci nie pomoze- w/g mnie.
musisz telefon naprawic we wlasnym zakresie- w/g mnie.

jesli masz zaufany serwis gsm to im zanies,a jak nie to ekspertyza w nokia care-nie wiem ile kosztuje (zadzwon na infolinie).pozdro