• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #48061  autor: KEFIR
 24 sty 2006, 11:52
Mam mały problem pobrałem przez telefon e-maila z załączonymi plikami i nie mogę w żaden sposób otworzyć tych załączników ani zapisać (są to tapety do telefonu) co mam zrobić aby te załączniki można było otwierać i zapisywać? I jeszcze jedno pytanie jak maksymalnie duża może być jedna wiadomość aby muc ją sciągnąć na telefon?
Ostatnio zmieniony 24 sty 2006, 14:09 przez KEFIR, łącznie zmieniany 1 raz.

re

#48072  autor: Saracen
 24 sty 2006, 12:19
Wejdź sobie na stronę operatora, wpisz w odpowiednie miejsce swój numer i czekaj. Po jakimś czasie przyjdzie ci sms konfiguracyjny odbierz go i najprawdopodobniej juz masz

[email protected]
Obrazek

#48306  autor: KEFIR
 25 sty 2006, 08:44
Konfiguracje sprawdzałem wszystko jest ok. E-maile pobieram na telefon ale nie mają one załączników jest tylko opis w tych wiadomościach że zawierają załączniki! :(
 #80297  autor: Dina
 18 cze 2006, 09:43
Na stronie Ery przeczytałam,że ten telefon może odbierać maile do 30kB,bez załączników.

Uśmiech oznacza,że serce jest w domu.