• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #31724  autor: Hunter
 23 lis 2005, 20:32
Two questions
First
Jeslt mozliwosc utworzenia playlist ktore bylyby odgrywane w odtwarzaczu mp3? Zalozmy ze mam na karcie 5 folderow i chcialbym aby byla odgrywana muzyka tylko z jednego, jest taka mozliwosc?
Second
Czy jest mozliwosc przesylania notatek z komputera na koma? Z komorki na peceta mozna przeslac notatki, ale czy da sie np. przeslac plik txt zeby telefon zapisal go sobie jako notatke?
 #31727  autor: Ish
 23 lis 2005, 20:44
Hunter pisze:Two questions
First
Jeslt mozliwosc utworzenia playlist ktore bylyby odgrywane w odtwarzaczu mp3? Zalozmy ze mam na karcie 5 folderow i chcialbym aby byla odgrywana muzyka tylko z jednego, jest taka mozliwosc?
Second
Czy jest mozliwosc przesylania notatek z komputera na koma? Z komorki na peceta mozna przeslac notatki, ale czy da sie np. przeslac plik txt zeby telefon zapisal go sobie jako notatke?
Two answers:

First
Nie da sie edytowac playlisty z poziomu telefonu. Jedynie programem Nokia Audio Manager, ktory jest w pakiecie NDS. Wtedy mozesz sobie ustawic co ma byc odgrywane.

Second
Mozna to robic ( wtedy nazywa sie to synchronizacja ) np. za pomoca Microsoft Outlook.

#31742  autor: Damiano
 23 lis 2005, 21:41
Otóż jest możliwość edytowania playlisty, ale długo trwa i jest jednorazowe (operacje trzeba powtarzać jeśli chcemy wprowadzić, skasować jakąś mp3.)

Skasuj muzykę z komórki, wszystkie mp3. Wgraj te, których chcesz słuchać.
Wciśnij ODŚWIEŻ LISTĘ ODTWARZANYCH i pojawią się tylko wgrane mp3. Następnie wgraj reszte, ale nie odświeżaj listy.

Pozdrawiam... :mrgreen:

#31755  autor: Hunter
 23 lis 2005, 22:47
Wielkie dzieki za pomoc

#31756  autor: Ish
 23 lis 2005, 22:54
Damiano pisze:Otóż jest możliwość edytowania playlisty, ale długo trwa i jest jednorazowe (operacje trzeba powtarzać jeśli chcemy wprowadzić, skasować jakąś mp3.)

Skasuj muzykę z komórki, wszystkie mp3. Wgraj te, których chcesz słuchać.
Wciśnij ODŚWIEŻ LISTĘ ODTWARZANYCH i pojawią się tylko wgrane mp3. Następnie wgraj reszte, ale nie odświeżaj listy.

Pozdrawiam... :mrgreen:
Oczywiscie ze tak mozna robic jak wspomniales :wink:
Ale nie wiem czy warto sie tak meczyc. Lepiej juz sobie zrobic liste w NDS 8)

Sadze, ze temat mozna zamknac... :wink:

#81482  autor: pumba
 23 cze 2006, 22:15
Pozwolę sobie otworzyc temat bo mam problem z listą utworów ale w Nokii 6280 choć różnicy nie powinno być w porównaniu do 6230(i). Dokładnie chodzi mi oto że jak w Nokia PC Suite klikam Prześlij pliki audio to otwiera mi się MusicManager a nie jak wyżej napisane Nokia Audio Manager i w tym problem że w MusicManager nie widzę możliwości utworzenia playlisty, czy w związku z tym mógłby ktoś podać sposób jak utworzyć w tym programie playlistę albo przynajmniej w jakiej wersji PC Suite jest Nokia Audio Manager bo ja mam teraz zainstalowaną chyba najnowszą 6.80.21 i tu nie mam tego programu (?)