• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #175232  autor: Portal
 18 kwie 2007, 17:52
Witam
Wlasnie zakupilem telefon dla swoje starszej mamy :) wybor padl na ta nokie. Prosze powiedcie mi jakim kablem podlaczyc pod USB ? ( czy moze byc taki od aparatu fotograficznego ?) oraz jakim programamem najlepiej zarzadac tym telefonem pod Windowsem Vista ?
 #175333  autor: art
 18 kwie 2007, 22:29
Portal pisze:Witam
Wlasnie zakupilem telefon dla swoje starszej mamy :) wybor padl na ta nokie. Prosze powiedcie mi jakim kablem podlaczyc pod USB ? ( czy moze byc taki od aparatu fotograficznego ?) oraz jakim programamem najlepiej zarzadac tym telefonem pod Windowsem Vista ?
Kablem od aparatu fotograficznego Nokii nie podłączysz... do telefonów nokia są specjalne kable USB ... tu masz kilka przykładów: http://www.allegro.pl/search.php?string ... &country=1

Co do oprogramowania to najprostszym i najtańszym (bo darmowym:>) rozwiązaniem będzie tu Nokia PC Suite (najnowsza wersja powinna współpracować już z windowsem vista)

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#175509  autor: felek
 19 kwie 2007, 17:50
Nokii 2610 nie da się połączyć kablem z komputerem z PC Suite. Nie wiem czy da się to w ogóle zrobić.

Najlepsze forum o Nokiach
Obrazek

#175785  autor: JacekS
 20 kwie 2007, 16:30
felek pisze:Nokii 2610 nie da się połączyć kablem z komputerem z PC Suite. Nie wiem czy da się to w ogóle zrobić.
Mozna sprobowac Pc Suite z innego modlei nokii