Chciałbym się spytać o kilka rzeczy. Odpowiedzi oczekuję od osób, które mają ten telefon lub miały z nim styczność. Nie chcę odpowiedzi na zasadzie zgaduj-zgadula.
1. Ile tak naprawdę ma pamięci wbudowanej? 6 czy 70MB? Na różnych stronach pisze różnie.
2. Dowiedziałem się, że do wideorozmów służy ta sama kamerka co do aparatu. Jak się z tego korzysta? Są jakieś problemy?
3. Są jakieś problemy z połączeniem go do komputera? Bez problemu można wszystko wgrać/zgrać? Czy nie ma problemów z wgrywaniem gier? Przez co najlepiej je wgrywać? Można wgrać gry poprzez czytnik kart a potem je zainstalować?
4. Ile dni trzyma oryginalna bateria? O jakiej ona jest dokładnie pojemności? Na różnych stronach pisze różnie. Na tyle dobrze, że można dokupić baterię o większej pojemności.
5. Można do niego wgrywać różne themesy? Z tego co wiem, w telefonie jest ich tylko kilka.
6. Są zainstalowane w podstawowym sofcie jakieś animowane wygaszacze ekranu?
7. Czy można jak w Nokii 6131 zmieniać sobie wygląd ikonek w zależności od stylu?
8. Jak oceniacie filmiki? Oceńcie 1-10. Co się w nich Wam nie podoba? Kolory / "pixeloza" / niepłynność?
9. Czy możecie pokazać mi jakieś zdjęcia zrobione przez siebie lub swoich znajomych? Nie interesują mnie strony typu mobile-review.com, itp.
10. Czy można oglądać filmiki na pełnym ekranie? Jeśli tak, jakiego formatu? Jakiego formatu filmiki odtwarza?
11. Oceń głośność i dźwięki telefonu (samo działanie, mp3, itp.) 1-10.
12. Przez co najlepiej łączy się z komputerem?
13. Zawiesza się? Jak często?
14. Szybko "chodzi" się po menu?
15. Czy klawiatura jest wygodna?
16. W której wersji telefon bardziej Ci się podoba: w srebrnej czy czarnej?
17. Czy ma stoper?
18. Jakie są Twoim zdaniem wady tego telefonu?
Trochę tych pytanek się nazbierało.

No ale co, trudno się mówi.

Jeśli ktoś spróbuje chociaż odpowiedzieć na kilka z nich, postaram się go nagrodzić.