• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #154226  autor: marcinb
 17 lut 2007, 15:36
Witam.
Mam poważny problem. :-|
Mam IrDę, Windows wykrywa połączona przez nia Nokię 6230, można kopiować pliki. Podobnie MobilMB i Oxygen Phone Manager. Niestety nie mogę się połączyc z telefonem przez PCSuite. Ściągnąłem najnowszą wersję i przy próbie uzyskania połaczenia pojawia się coś takiego:

Obrazek

Wcześniej używałem jakiejś wersji 4 coś, z Nokią 6310 i wszystko działało bez zarzutu. Sugerując się komunikatem w oknie robiłem także reinstalację pakietu. Nie pomogło.
O co chodzi? Myślę że to nie jest wina irdy bo można uzyskać link przez inne aplikacje tylko software Nokii nie daje rady.

Pomocy! :smt010

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#154387  autor: Krisu6230i
 17 lut 2007, 23:49
moze odinstaluj pakiet i irde a potem zainstaluj najpierw pc fiuta a potem dopiero irde wloz do usb.
widzialem tez w dziale nokia i chyba symbian jakies rady na calkowite czyszczenie kompa z pcfiuta, tam tez radze ci zajrzec.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#154482  autor: marcinb
 18 lut 2007, 12:14
Rzeczywiście, ten wątek pomógł. Dzięki za wskazówkę. Leci coś do Ciebie...

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.