• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #151900  autor: jerseybaby
 10 lut 2007, 01:04
Witam. Ja mam pytanie dotyczące odtwarzacza mp 3 do Nokii 6280. Chodzi konkretniej o jakis programik ktory mozna wgrac poniewaz standartowy jest straszny. Nic sie nie da z nim zrobić. Mp3 odtwarza wogole jak chce ( oczywiscie odt. losowe nie jest wyłaczone ) :). Tzn nie da sie ustawic kawalków w konkretnej kolejności. w Nokii 6260 nie było z tym problemu, dziwne ze w tym modelu jest.. moze to ja nie umiem czegos ustawić, ale wchodziłam we wszystkie opcje i nie widze takiej mozliwosci :)[/scroll]
Ostatnio zmieniony 10 lut 2007, 01:05 przez jerseybaby, łącznie zmieniany 1 raz.

#151915  autor: piotrz
 10 lut 2007, 09:36
jerseybaby pisze: Nic sie nie da z nim zrobić
:-D
bo to nie symbian...jesteś skazana na standardowy odtwarzacz :|

#151930  autor: lookass
 10 lut 2007, 10:37
w sumie to da sie ustawic kolejnosc musisz wrzucajac do folderu sam ustawic kolejnosc tzn jak wrzucasz jakas kolejnosc z folderu to taka zostanie zapamietana w odtwarzaczu
a sa jakies odtwarzacze java ? moze tego sproboj?

#151931  autor: art
 10 lut 2007, 10:51
no ja nie słyszalem o zadnym odtwarzaczu java dedykowanym do tego modelu. A jakią masz wersje softu bo w wersji 5.92 jest troszeczke bardziej funkcjonalny odtwarzacz.

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)