• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #122882  autor: lugo
 11 lis 2006, 13:08
Witam

Dostałem komórkę Nokię 6021. Dziś próbowałem podłączyć ją przez bluetooth do swojego kompa (WIN XP SP2). Okazuje się, że komputer nie widzi komórki. Dodam że mam adapter D-Link DBT-120 i wgrane sterowniki z płyty dostarczonej w zestawie.

Na innym komputerze (Laptop z Win XP SP2) ten problem nie występuje. Komputer od razu widzi komórkę.

Czy spotkał się ktoś z takim problemem?

#124372  autor: nhm
 16 lis 2006, 11:49
Sprobuj poleciec na sterownikach windowsa a nie tego DLINKA. Po podlaczeniu urzadzenia BT komputer powinien automatycznie zainstalowac stery BT z wlasnej bazy

- = n h m = -

#124717  autor: Krisu6230i
 17 lis 2006, 12:33
nhm pisze:komputer powinien automatycznie zainstalowac stery
z tym ze niw przy kazdym kluczu tak sie dzieje, czasem wykrywa jako nieznane urzadzenie , mowa oczywiscie iwindzie z paczka 2.
ma byc GENERIC BT, i potem poleci modul wyliczajacy BT i cos tam jeszcze.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/