• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #116154  autor: BUA
 22 paź 2006, 21:01
Chcialbym sie czegos dowiedziec o tej Nokii(6103) :mrgreen: interesuja mnie wasze opinie o tym telefonie, co sie psuje, co jest fajne i opowiedzi na nastepujace pytania:
- ile zdjec miesci sie w niej od ''nowosci'', czyli przy pelnej pamieci
- czy ta mala ilosc pamieci jest bardzo natarczywa, jezeli chcialbym robic okolo 15 zdjec dziennie?
- czy da sie nia krecic filmiki i jak tak to jakie dlugie?
- slyszalem ze podobno ekran sie rysuje od klawiatury- to prawda? i jak tak to wystarczy jak nie odkleje foli zabezpieczajacej?
- na jak dlugo wystarcza bateria przu umiarkowanym korzystaniu z telefonu?
- czy wystajaca antena mocno przeszkadza?
- ile gier mozna na niej przchowywac przy calej pamieci wolnej? tzn. takiej jaka sie dostaje z salonu (plusa)?

NO i ogolnie co o niej myslicie? Mam jeszce do wyboru Motorole V3 i Samsunga X680 ale tak: motka jest ''pusta w srodku'' a Samsung cos mi nie podchodzi, nie wiem czemu, ostateczna decyzje podejme w salonie, ale wy ktroy z nich byscie wybrali?
z gory dzieki za odp. jak jeszcze mi sie jakies pyt. przypomna to napisze :-D :smt006

MOTOROLA (bardzo stara cegla...) --> ALCATEL OT Max db --> NOKIA 5100 --> NOKIA 3210 --> NOKIA 3410 --> SONY ERICSSON K500i --> SONY ERICSSON K750i :D:D