• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #10971  autor: Bartosz
 10 sie 2005, 23:43
potrzebuje pomocy bo normalnie szlak mnie trafi

nie mogę skonfigurować e-maili w N6230i aby móc odbierać i wysyłać

przesłane ustawienia ze strony www.nokia.pl oraz www.era.pl nie działają

Wap działa poprawnie

a wprowadzone ustawienia przesłane przez pracowników nie bardzo działają - podczas wysyłania telefonu podaje mi raz ze coś nie do końca jest ustawione w e-mailach jak zmienie to jest tak ze podaje informacje ,ze adresat nie istnieje a innym razem chce potwierdzenia punktuy dostępu a jak wpisze dane dla skrzynki pocztowej ERANET to podaje ,ze GPRS nie jest uruchomiony

poprostu zaraz zwariuje

czy ktoś z Was może mi pomóc np. prześle mi dane na adres e-mail czy coś w tym stylu bo mnie szlak trafia i już mam dość tego fona - w żadnym tel nie miałem tylu problemów z konfiguracją

pomocy !!!

#10974  autor: Wojt2004
 11 sie 2005, 01:57
Mialem bardzo podobny problem z nokia 6230, jest tu na forum ten temat gdzies, powiem Ci ze mnie niestety nie udalo sie go rozwiazac, ale moze to byla winna mojego egzemplarza, prponuje znajdz moj temat, i przeczytaj go tam jest dokladny opis co bylo nie tak, jezeli u Ciebie jest tak samo to proponuje udac sie do serwisu.Jezeli jest jednak inaczej to proponuje usunac wszystkie ustawienia i ponownie telefon skonfigurowac, a klienta e-mail ustawic wraz z konsultantem z BOA

#10976  autor: Bartosz
 11 sie 2005, 06:03
dzięki ale w Twoim temacie całym rozwiązaniem jakie zaproponowali było oddanie do serwisu :-D - co za telefon :evil: