Ja C3-ójkę nabyłem wczoraj, i przez te 1.5 dnia testowania stwierdzam, że telefon jest prosty, ale potrafi cieszyć. Widok "Rozmowy" w smsach bardzo poztywnie mnie zaskoczyła. Po otwarciu smsa od kumpla, który odpisał na mojego, moim oczom ukazały się "dymki czatu" co mi dość szeroko otworzyło oczy. To, co do wizualnej, co do dzwiękowej, jak wyżej napisał Orson, dźwięk na słuchawkach jest ładny, czysty, z basem, ma swoje wnętrze. Powiem, że jest lepiej, niż na niektórych fonach z serii Xpress Music. Idąc dałej, obudowa, choć plastik, z aluminiową klapką do baterii jest świetnie dopasowana do siebie. Nie znalazłem żadnego miejscą, w którym po przyciśnięciu wydałaby z siebie dźwięk skrzypnięcia. Dalej bateria, no jest cudo jak narazie. Dobre 15h zabawy non stop, muzyka, filmy, net, zabawa aparatem, z 3 kresek zrobiła się jedna. Teraz jeszcze chcę sprawdzić, czy wytrzyma na "Pustej" baterii do rana. Potem doładować do pełna, rozładować, naładować i test, ile wytrzyma przy umiarkowanym korzystaniu. Co do aparatu, no rewelacji nie ma, ale po 2.0 też wiele spodziewać sie nie można. W dobrym świetle robi nawet ładne zdjęcia. Jednak już, chcoiażby, przy 3.2 z E66 się kryje.
To tak na razie, jeśli coś, to dodam coś więcej.