• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
  • Strona 12 z 13
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

#137953  autor: szulzykk
 31 gru 2006, 15:39
To sie chlopak albo nie zarejestrowal albo jego login zostal usuniety bo mial juz 2 :P

n6230i.prv.pl back in action !!

#137970  autor: murjak
 31 gru 2006, 17:11
szkoda że na n6230i.prv.pl nie ma nic pżądnego 2 fajne przygodówki i opera mini jedyne fajne rzeczy jakie tam znalazłem bo ten program do remote controli jest gorszy od
"puppet mastera" i nie ma softu do czytania ebooków fajnego;]

#137972  autor: szulzykk
 31 gru 2006, 17:44
Skoro potrafisz tak krytykowac to moze sam sobie taka stronke zrobisz tak zeby wszystko mial i zeby Ci pasowalo. Przypominam ze oprogramowanie na S40 jest nieco ubozsze nizeli na Symbiana ale co ty tam wiesz o zabijaniu ...

#137981  autor: przemek910
 31 gru 2006, 17:57
murjak, szulzykk, wnyku, czy to jest temat o stronie n6230i.prv.pl? :roll:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#138002  autor: murjak
 31 gru 2006, 21:09
Skoro potrafisz tak krytykowac to moze sam sobie taka stronke zrobisz tak zeby wszystko mial i zeby Ci pasowalo. Przypominam ze oprogramowanie na S40 jest nieco ubozsze nizeli na Symbiana ale co ty tam wiesz o zabijaniu ...
Dobrze ale ja właśnie mówie o oprogramowaniu na S40 a nie na symbiana i nie krytykuje ogólnie stronki tylko że w downloadzie jest masa Crapu przez duże "C" a nie wiele dobryego softu chętnie sie zaoferuje i nawet moge podac linki do fajnych programów.
kin pisze:murjak, szulzykk, wnyku, czy to jest temat o stronie n6230i.prv.pl?
Nie nie jest ale to jeyna polska strona z jakimi kolwiek softami na naszą nokię nawet jeżeli większość to Crap to i tak dobrze że jest:D

#138113  autor: szulzykk
 01 sty 2007, 15:05
Skoro masz tyle linkow to podziel sie a nie Crapujesz na lewo i prawo

#141332  autor: murjak
 13 sty 2007, 20:04
Skoro masz tyle linkow to podziel sie a nie Crapujesz na lewo i prawo
Skąd ja ci wezme linki lecz zauważyłem że jest już coraz więcej ciekawych rzeczy;]
A nawet o wiele więcej niż podczas mojej ostatniej wizyty wycofuje swoje zarzuty.
Brakuje jedynie:
PuppetMaster'a -Lepszy od BTremote costam

#143087  autor: Picek
 19 sty 2007, 12:15
ponieważ stronka mi się podoba, zacząłem dzielić się swoimi zasobami. Będziecie mieli trochę pracy bo telefon mam od niedawna a wszystko, co mam, jest nieposegregowane i nieposprawdzane, ale liczę, że mimo to będziecie zadowoleni ;)

#157653  autor: ditko
 27 lut 2007, 23:36
mam jakieś gierki na ten fonik ,bo kolega szuka może wam się przydają
tylko dla zalogowanych w katalogu gsm/gry/
serwer ftp

#158007  autor: oReeK
 01 mar 2007, 00:19
Mam 2 pytania

1) Jak można uruchomić gry/aplikacje z rozszerzeniem zip/rar na telefonie?
2) Pozrzucałem pare rzeczy na telefon, zapisało sie w aplikacjach -> dodatki i teraz pytanie, czemu tak jest że na telefonie mam przykładowo wolnego 10mb a nie moge nic zrzucać do aplikacji ponieważ "brakuje miejsca"

Post odnosi sie do gier do Noki 6230i więc uważam, że jest na temat :mrgreen:

Komórke z możliwościami przeżucania z kompa na telefon mam od paru dni wiec takie noobowskie pytania jeszcze sie pojawią nie raz :oops: :mrgreen:

#158008  autor: Polan
 01 mar 2007, 00:23
rozszerzenie rar/zip oznacza że jest to skompresowany (spakowany) plik i należy wpierw uzyc programu jak winzip/winrar aby go rozpakować, dopiero potem nalezy go "instalować" w telefonie

N6230i ma ograniczone miejsce na aplikacje (i to bardzo ograniczone :( ), niestety zawsze tak samo małe bez względu na rozmiar karty pamięci w telefonie itp.

#158316  autor: oReeK
 01 mar 2007, 22:16
Polan pisze:rozszerzenie rar/zip oznacza że jest to skompresowany (spakowany) plik
Dzięki za podpowiedź, ale troche czasu spędzam przed kompem i "kojarze" co to są pliki z rozszerzeniem rar/zip :wink:
Polan pisze:należy wpierw uzyc programu jak winzip/winrar aby go rozpakować
Też dzięki za wyjaśnienie :mrgreen:

Mi chodziło o to czy do telefonu sie zrzuca takie właśnie programy jak winrar/zip, instaluje i dopiero wtedy wrzuca pliki i rozpakowuj czy jak?

#166248  autor: marektomek
 25 mar 2007, 15:37
oReeK pisze:
Polan pisze:rozszerzenie rar/zip oznacza że jest to skompresowany (spakowany) plik
Dzięki za podpowiedź, ale troche czasu spędzam przed kompem i "kojarze" co to są pliki z rozszerzeniem rar/zip :wink:
Polan pisze:należy wpierw uzyc programu jak winzip/winrar aby go rozpakować
Też dzięki za wyjaśnienie :mrgreen:

Mi chodziło o to czy do telefonu sie zrzuca takie właśnie programy jak winrar/zip, instaluje i dopiero wtedy wrzuca pliki i rozpakowuj czy jak?
Zmień ręcznie rozszerzenie z .rar/.zip na .jar miałem pare takich gier i trzeba było tak zrobić
 #202759  autor: mrcezar
 15 lip 2007, 19:24
Poszukuję gry Pipe Works znanej również jako Canal Control na nokie 6230i, chodzi mi aby gra chodziła na całym wyświetlaczu :)

#207324  autor: peter89
 28 lip 2007, 16:47
Witam! Posiadam nokie 6230i i bardzo zależy mi na tych grach:

-Tom Clancy's: Splinter Cell
-Tom Clancy's: Splinter Cell-Pandora Tomorrow
-Tom Clancy's: Splinter Cell-Chaos Theory
-Tom Clancy's: Splinter Cell-Double Agent (szczególnie zależy mi na tej)

Byłbym wdzięczny :D jeżeli ktoś z posiadaczy tych gier umieścił by je lub przesłał na e-mail: [email protected]

dzięki:D

#219975  autor: Justynkainfo
 09 wrz 2007, 14:01
Witam wszystkich. Myśle, że będzie to mój ulubiony temat na forum, ponieważ posiadam Nokię 6230i i przydadzą mi się gry do niej. Proszę więc o przesłanie mi wszytskich gier jakie posiadacie na maila: [email protected]
Czekam z niecierpliwością...

#229850  autor: watt
 27 paź 2007, 03:54
witam jestem nowym uzytkownikiem N 6230i oraz czlonkiem tego forum ale mam nadzieje aktywnie brac udzial w dyskusjach na temat w/w telefonu. Na poczatek chcialbym polecic wszystkim strone www.mobile9.com na ktorej znajduje sie cala masa gier, tapet, dzwiekow i innnych przydatnych plikow do roznych telefonow. Strona jest za free, nie trzeba sie rejestrowac jedynie przy sciaganiu pisze ze max mozna sciagnac 20 plikow w ciagu dnia, lecz nie przejmujcie sie tym bo to klamstwo <mozna wiecej:P> milego sciagania:)

#229868  autor: Justynkainfo
 27 paź 2007, 10:50
watt, Witam na forum! Ja tez posiadam ta nokie i mysle, ze bardzo mi sie przyda strona, ktora podales, bo jak widze duzo jest tu gier na ten telefon.
  • Strona 12 z 13
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12