Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Przeczytaj ten temat od poczatku to bedziesz wiedział czy warto brać 301...co do 5610 ma na pewno lepszy aparat foto ale jakość romów nie jest juz taka idealna zależy na jaki trafisz model co bywa lekko loteryjne..Co do softu nie bierz dual sima bo mają nieco niedorobiny soft(błędy)lepiej brać z jedną kartą.Zresztą soft w 5610 też jest nie idealny i są posiadacze co właśnie na ten soft i restarty narzekają..Niestety ale musiasz sam wybrać faktem jest że od kiedy wydano nowy soft liczba osób zadowolonych z użytkowania noki 301 wzrosła a sam telefon dla zwykłego człowieka jest znakomity ,wg.mojego czysto subiektywnego uczucia lepszy jest niz s5610..wartek pisze:Proszę o doradzenie mi czy lepszy jest Samsung S5610 czy Nokia 301 jesli chodzi o zasięg, jakość rozmów oraz stabilność.
A nie byłoby prościej uruchomić tej osobie pakiet neta jeżeli nie ma go włączonego(myślę że 25mb spokojnie wystarczy do tego procesu choć to zależy czy ta sieć ma taki pakiet w ofercie wtedy niestety trzeba wiekszy)w telefonie poczekać aż sie aktywuje i zrobić aktualizację przez fota czyli za pomocą telefonu?dużo mniej mb a sama aktualizacja tak z 15-30minut potrwać powinna..wystarczy wejść w ustawienia-telefon-aktualizację urządzenia-pobierz oprogramowanie telefonu i telefon sam pobiera a potem klikasz -zainstaluj aktualizacje- zatwierdzasz i obserwujesz telefon,uwaga przed tym procesem doładowujesz telefon na pełną baterię żeby nie było problemów jakby padł w trakcie aktualizacji....no chyba że to fon od opa ale wtedy powinien jednak dłużej trzymać bo tam jest zupełnie inny soft..trzeba byłoby go najperw zmienić na niebrandowany i dopiero potem ściągać aktualizację ale wtedy bez kompa sie niestety nie obejdzie...trueman napisał/a:
Mam pytanie czy program do aktualizacji offline Noki 301 NokiaCareSuiteForStore-2013_20_5_3
można uruchomić na win xp +sp.3
ponieważ nie mam stałego łącza i ściaganie ponad 200mb bez pewnosci że zadziała...,rozumiecie
a chciałbym zaktualizować telefon osobie która go kupiła i bateria trzyma tylko 1,5 dnia
Jeśli to przyniesie skutek to jej to wystarczy te 7 dni na jednym ładowaniu
Dzięki za informacjePrzeczytaj ten temat od poczatku to bedziesz wiedział czy warto brać 301...co do 5610 ma na pewno lepszy aparat foto ale jakość romów nie jest juz taka idealna zależy na jaki trafisz model co bywa lekko loteryjne..Co do softu nie bierz dual sima bo mają nieco niedorobiny soft(błędy)lepiej brać z jedną kartą.Zresztą soft w 5610 też jest nie idealny i są posiadacze co właśnie na ten soft i restarty narzekają..Niestety ale musiasz sam wybrać faktem jest że od kiedy wydano nowy soft liczba osób zadowolonych z użytkowania noki 301 wzrosła a sam telefon dla zwykłego człowieka jest znakomity ,wg.mojego czysto subiektywnego uczucia lepszy jest niz s5610..