no ja niestety nie mam coś szczescia jak narazie z moja nowa nokia. dzis kupilem 1gb kingstona mmc+(85zl) i doswiadczylem pdobnej sytuacji z problemem sformatowania karty. po włożeniu nówki do telefonu, pokazywal on jej pojemnosc. po podlaczeniu do kompa odrazu chcialem wgrac mp3, zaczal kopiowac plik i w polowie....zdechl

czyt."nie da sie skopiowac pliku", chcialem sformatowac ja przez kompa...no niestety....nie da rady, potem włozylem ja raz jeszcze i przeczyscilem styki(jak radzono kilka postów wczesniej) na wyswietlaczu pojawilo się to na co czekalem, czyli"czy sformatowac karte", alez oczywiscie no i "Operacja nie powidola sie".... chyba ze sto razy probowalem i nic, czyscilem styki ale nic. w Ustawieniach telefonu karta pojawia się juz jako niesformatowana, choc wczesniej pokazywal jej pojemnosc ?!?! karte probowalem sprawdzic w czytniku w laptopie no ale niestety nie widzi jej:( nie wiem czy to wina tela, w koncu wiele osób pisalo ze Kingston MMC+ 1GB smiga bez problemu, tel to 6230i z softem 3.70. czlowiek chcial sie nacieszyc ale nie wyszlo...dalej 32MB standardu

jutro oddam karte do reklamacji no bo wyglada jakby to byla jej wina. wkladalem ja tez do drugiej 6230i u znajomego i zachowanie identyczne-nie da sie sformatowac, a jak wykrywa ja jako dysk na kompie to juz nie wejdziemy do srodka,gdyz dysk nie jest sformatowany-choc wczesniej raz to sie udalo i nawet zaczal przegrywac plik...do polowy

jesli ktos zna jakies sztuczki to prosze.pozdrawiam