DanielR pisze:
rahim napisał/a:
Nie rozumiem. Przecież Skrzynka odbiorcza jest cały czas, nie ma tylko Rozmów (chmurek).
Chodzi o możliwość zmiany trybu wyświetlania wiadomości z widoku rozmowy [w chmurkach], na standardową skrzynkę odbiorczą. Zdaje się, że takiej opcji nie było w oryginalnym sofcie.
No i tutaj niestety też nie ma tego, albo ja nie umiem znaleźć. Wkurza mnie najbardziej to, że niektóre wiadomości (nie wszystkie) o krótkiej treści, typu: Tak, Ok, Może być etc. czasami się nie odznaczają jako przeczytane i nawet po odpisaniu w formie dialogu telefon ciągle wyświetla kopertę na pulpicie. Trzeba ręcznie otwierać wiadomości w skrzynce odbiorczej. Tak było od zawsze w tych Nokiach i nie wiem kiedy raczą to naprawić. Może do nich napiszę w tej sprawie, bo może nie testują tak intensywnie swoich produktów i sami nie wiedzą.
DanielR pisze:I druga sprawa. Czy można wreszcie tworzyć wiadomości łączone dłuższe niż 6 SMS-ów, bez obawy o automatyczną zamianę takiej wiadomości na MMS?
To sprawdzę w najbliższych dniach

Ja to rozwiązałem w taki sposób, że włączyłem uproszczoną obsługę znaków i teraz mam 6x 160 znaków, a nie tak jak wcześniej po 70. Wtedy się niewiele mieściło.