• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #74254  autor: louzan
 17 maja 2006, 15:13
Witam wszystkich hehe dawno mnie tu nie było :-D
Przejde do konkretów mam program do konvertowania zwie się "imTOO converter-3gp"
(wersja pełna nie trial) i tak konwertuje sobie 9 minutowy filmik , zrzucam na koma i filmik mi się po paru sekundach wiesza ,a poza tym obraz nie leci równo z dżwiękiem.

Następnie spróbowałem przekonwertować jeszcze raz filmik ale bez dźwięku i teraz wszystko jest ok. cały filmik leci NO!!!! ALE PO CO KOMU FILMIK BEZ DŹWIĘKU :roll:

O co chodzi z czym może być związany problem??? Przypominam że mam pełną wersję programu a poza tym jak konvertuje jakieś krótsze filmiki to wszystko jest ok.

pzdr.all :smt006

COMMODORE............Legend lives........

#74424  autor: togom
 17 maja 2006, 23:45
zainstaluj sobie najnowszą wersję softu lub spróbuj soft wgrać ponownie,powinno pomóc

togom

#74442  autor: louzan
 18 maja 2006, 09:34
Ale co w grac na nową wersje softu telefonu???? A jaka jest najnowsza wersja ja mam V 03.40 a skąd takową wziąść????? :shock:

#74460  autor: znal
 18 maja 2006, 13:27
zeby wgrac soft musisz miec np box serwisowy, ale raczej takowego nie posiadasz wiec zeby wgrac soft zostaje Ci serwis (jezeli masz gwarancje to calkiem mozliwe ze za darmo wgraja)

ale ja bym sprobowal najpierw uzyc jakiegos innego progsa do konwertowania

#74465  autor: ywis
 18 maja 2006, 13:51
Spróbuj tego programu, może okaże się lepszy "Nokia Multimedia Converter Pro v2.0"

#74466  autor: orB
 18 maja 2006, 13:56
Zmniejsz bitrate, ustawiłeś za wysoki i procek sobie nie radzi i przycina.

#74570  autor: louzan
 19 maja 2006, 01:57
Ok. w końcu się udało dzięki programowi Nokii ale mam jeszcze jedno pytanko dlaczego nie da się z konvertować trailera jakiejś gry??np. chciałem sobie wrzucic do telefonu MGS-a 4 z E3 i nie zależnie jakim programem bym go chciał przerobic to odrazu wyskauje fail bez podania powodu w czym tkwi problem pzdr.