• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #74364  autor: drek101
 17 maja 2006, 20:22
Mam takie pytanie. Gdzie się wam wyświetlają informacji o sieci? Mi wyświetlały się od razu pod logiem "napisem ERA" teraz nie wiem co się stało i informacje o sieci wyświetlają się na przemian z profilem, linijkę niżej. Czy też tak macie? Aha jeszcze jedno zawsze jak sie wyświetlało to podanie informacja była ze podane było dzielnica miasta a teraz wyświetla sie jedynie miasto, ale to chyba jest awaria w sieci.
 #74368  autor: Kaczy
 17 maja 2006, 20:36
drek101 pisze:Aha jeszcze jedno zawsze jak sie wyświetlało to podanie informacja była ze podane było dzielnica miasta a teraz wyświetla sie jedynie miasto, ale to chyba jest awaria w sieci.
Oj tam- awaria od razu. Może wyłączyli w niektórych BTS`ach pokazywanie dokładnego położenia.
Zresztą w innych sieciach pojawia się tylko nazwa miejscowości.

...::: Made for loneliness :::...

#74478  autor: przemek910
 18 maja 2006, 15:43
a wiesz dlaczego pojawia ci sie na przemian z profilem?
bo jak to uistawiles to miales profil ogolny ktorego tel nie sygnalizuje ale jakis inny tak np milczy na zewnatrz itd i wtedy najpierw jest nazwa profilu a potem sygnal z e stacji jak sygnalu brak to profil :wink:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...