• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#64885  autor: pumba
 02 kwie 2006, 12:36
togom dzięki, a napisz jeszcze coś o baterii

A co do kart pamięci to właśnie przeglądam aukcje na allegro i najbardziej godną uwagi wydaje mi się >> TA << mało jest tych kart na allegro ja znanlazłem tylko dwie aukcje z nimi przy czym na tej drugiej aukcji ta sama karta kosztuje 199zł. Firma Transcend nic mi nie mówi ale parametry zapisu i odczytu w porównaniu z SanDiskiem i Kingsonem są prawie dwukrotnie większe a cena na tej aukcji co podałem jest porównywalana z tymi SanDisk i Kingston, więc chyba taką kartę kupię do swojej 6280 jak juz ją będę miał :wink:
 #65015  autor: togom
 03 kwie 2006, 00:58
Dzięki pumba za info karty pamięci ! 1GB za 160 zł to atrakcyjna cena -chyba ją kupię z allegro.Dzisiaj byłem w Media Markt - kart 1GB nie było,a największe miniSD to 512MB za 176 zł, więc róznica jest oczywista.Ale i tak postaram się dogłebnie sprawdziś wszelkie info o kartach z allegro no i jak przesyłką to poprzez sprawdzenie towaru przed zapłatą za nią na poczcie np.
Jeśli chodzi o baterie to po 10 dniach niewiele mogę powiedzieć,ale jako elektrownia do tak dużego wyświetlacza i nie tylko sprawuje się nadwyraz dobrze.Choć tę bat6erię można doładowywać to ja jednak nigdy tego nie robie.Zaczynam ładować po sygnale z telefonu o słabej baterii i ładuje zawsze do końca.Wten sposób każda bateria wytrzymywała min.2-3 lata.

togom

#65110  autor: togom
 03 kwie 2006, 20:08
anglik pisze:togom jesli to dla ciebie nie problem to daj na forum pare fotek z 6280 :wink:
Sorry anglik! jeśli chcesz koniecznie widzieć kilka fotek robionych 6280,to mogę wysłac je na maila, bo z forum raczej nie chciał bym robić galerii.A tak nawiasem mówiąc dziwię się anglik,że jeszcze nie masz 6280, bo idąc deptakiem z Wawelu w stronę Kościooła Mariackiego chłpocy z komisów GSM zawsze mieli tam wszelkie nowości :-)

togom

#65139  autor: anglik
 03 kwie 2006, 21:47
TOGOM 8) :mrgreen: czekam na fotki

8) gdzie ty kupiles 6280 i za ile :?:

:twisted: sa 6280 w krakowie w komisach i na gieldzie rtf ,ale sa albo z niemiec,wloch i z,angli, :twisted:
poczekam az niebedzie czeba sciagac simlocka i wgrwac polski soft.[[/b]

http://www.git.conto.pl.wrzuta.pl/film/ ... ex_telefon

#65225  autor: Dragon
 04 kwie 2006, 16:16
togom co do "galerii" na forum to w Inni Producenci i dyskusaj ogolna jest temat "foty z komow" tam wlasnie dajemy zdjecia jak masz to wrzuc, zawsze powiekszymy baze :P (ale tylko linki w formie miniaturek:) )

#66047  autor: pumba
 08 kwie 2006, 10:40
Wczoraj dostałem nową gazetkę MIX RTV AGD i niestety już nie ma w niej Nokii 6280 :(
NuLL pisze:Ja widzialem 6280 w MediaMarkt-cie w Gdansku za 1599.
A to mieli w sklepie na stanie czy tylko w gazetce?

#69953  autor: tommyl
 25 kwie 2006, 20:25
Czy nie wieci kiedy będzie można ściągnąć sim-loka??
Kupiłem kilka dni temu za 131 funciaków na e-bayu i w Anglii nie mają programu do ściągnięcia sim-loka. Dzwoniłem też do kilku sklepów w Krakowie i też nie mogą nic zrobić.
Tel jest w trójce, więc chyba poleży u mnie ąz się jakiś magik pojawi z odpowiednim programem.
Potem wgranie polskiego softu - 40 zł i będzie super!

Dzięki za info - jeśli ktoś coś wie!

#69961  autor: pumba
 25 kwie 2006, 21:05
tommyl tez mnie to interesuje i z informacji jakie dotychczas uzyskałem wynika że nie szybko to nastąpi ale nie są to żadne pewne informację więc jeśli ktoś będzie coś na ten temat wiedział to niech się podzieli informacjami.

A wracając do tematu od 21 kwietnia rozpoczęto dostawy Noki 6280 w sieci sklepów MIX RTV AGD ja dzisiaj miałem odebrać swój telefonik, ale niestety tak się nie stało bo z informacji jakie dostałem wszystkie egzemplarze wróciły do producenta ze względu na błędy w oprogramowaniu i wrócą spowrotem około 11 maja wrrr

#69968  autor: ywis
 25 kwie 2006, 21:43
pumba pisze:tommyl tez mnie to interesuje i z informacji jakie dotychczas uzyskałem wynika że nie szybko to nastąpi ale nie są to żadne pewne informację więc jeśli ktoś będzie coś na ten temat wiedział to niech się podzieli informacjami.

A wracając do tematu od 21 kwietnia rozpoczęto dostawy Noki 6280 w sieci sklepów MIX RTV AGD ja dzisiaj miałem odebrać swój telefonik, ale niestety tak się nie stało bo z informacji jakie dostałem wszystkie egzemplarze wróciły do producenta ze względu na błędy w oprogramowaniu i wrócą spowrotem około 11 maja wrrr
Takich błędów będzie jeszcze pełno, nawet po powrocie 11 maja, he he he ;)

#69992  autor: tommyl
 26 kwie 2006, 06:48
pumba o takiej akcji slyszalem w Anglii. Tam tez wycofali sporo tel. z powodu softu. Pewnie je do nas wyslali!! :lol:

Czekam na info - dziki