• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #658437  autor: alze
 30 sie 2013, 17:56
Tak jak w temacie mam problem z zapełniona pamięcia w telefonie nokia 6300 nie mogę już usunąc zadnych plików i nic praktycznie nie mam w pamięci telefonu ( wszystko zapisje na karcie micro sd), a mimo to pokazuje ze nie mam miejsca w pamięci telefonu. Jednyne co zrobiłem to pobrałem nokia suite i zainstalowałem nowe oprogramowanie, ale dalej jest to samo :/
Ostatnio zmieniony 31 sie 2013, 12:55 przez alze, łącznie zmieniany 1 raz.

#658449  autor: Sig
 30 sie 2013, 18:49
O ile pamiętam 6300 zapisuje MMSy w pamięci telefonu - można ręcznie elementy z nich przenosić na kartę. Tutaj szukałbym przyczyny zapchania.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#658454  autor: margeo
 30 sie 2013, 18:58
Raczej napewno problemem są sms i MMS. Przerabiałem to kiedyś. Niestety wtedy nie było innego wyjścia jak serwis... Nic nie można było zrobić...

POZDRAWIAM!

#658486  autor: wook
 30 sie 2013, 21:40
flash phoenixem w refubished usunie wszystko z fona.

Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"

#658500  autor: alze
 30 sie 2013, 23:54
Na tym telefonie nic nie mam w skrzynce odbiorczej mam jednego smsa z orange i nic wiecej, a w ksiązce adresowej dwa kontakty.Teraz mam wolne 236kb z 8mb pamięci a na komputerze cały ten folder galeria zajmuje 650kb czyli cos niewidocznego zajmuje mi 7mb pamieci. Jeszcze jak za pierwszym razem mi się tak robiło to jak wszedłem w galerie to cos tam dało sie usunąc i zrobiłem 2mb wolnego, a i tak za kilka dni znów nie było miejsca( a nic nie zgrywałem do pamieci tel. wszystko na karte szło)