• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #598821  autor: kacpero
 03 gru 2012, 20:24
Witam. Mam wielki problem ze swoją nokią X2.

Pierwszym moim problemem jest wyświetlacz. Otóż przy zmianie wyświetlaczu dokręciłem mocniej śrubki (ponieważ obudowa odstawała) i po włączeniu telefonu mam rozmazany ekran:
Obrazek

2 problem to dolny przycisk na płytce klawiatury.. Jest lekko zerwana biała tasiemka przez co po założeniu klawiatury przycisk ten raz działa a raz nie ( gdy nie ma klawiatury przycisk działa za każdym razem) Może jakiegoś luta trzeba dać?
Obrazek

Ostatni problem to nowa obudowa do mojego telefonu kupiona niedawno. Otóż po założeniu jej strasznie odstawała ( wtedy dokręciłem śrubki psując sobie wyświetlacz) oraz klawiatura a w szczególności przycisk nawigacji. Po naciśnięciu np. klawiszu w górę dolny przycisk strasznie odstaje.. Ogólnie przycisk góra/dół/prawo/lewo strasznie "latają"

Obrazek

I zwracam się do Was z wielką prośbą o pomoc z tym moim gratem :) Co trzeba zrobić żeby hulał :) I żeby to był jak najmniejszy koszt.. ( kryzys mamy-niestety)

Pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony 04 gru 2012, 22:57 przez kacpero, łącznie zmieniany 1 raz.