• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #545639  autor: peter_92
 05 kwie 2012, 21:52
Witam poszukuje aplikacji youtube na telefon co w temacie do sciagniecia oraz mam problem nie moge ogladac filmikow przez neta w tym telu bo wyskakuje mi takie cos : ''nieudane uwierzytelnianie danych pakietowych, sprawdz ustawienia polaczen"

pozdrawiam i prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2012, 21:58 przez peter_92, łącznie zmieniany 1 raz.

#545738  autor: dario321
 06 kwie 2012, 10:03
co do problemu pierwszego to wejdz z kompa na ovi store,ustaw model telefonu i pobierz na komp darmowa aplikacje do YT (jesli taka jest).
co do drugiego problemu to; telefon masz od operatora?uzywasz sim karty tego operatora co od niego jest telefon?

#545819  autor: peter_92
 06 kwie 2012, 15:03
dario321 pisze:co do problemu pierwszego to wejdz z kompa na ovi store,ustaw model telefonu i pobierz na komp darmowa aplikacje do YT (jesli taka jest).
co do drugiego problemu to; telefon masz od operatora?uzywasz sim karty tego operatora co od niego jest telefon?

nie ma tej aplikacji na ovi store na ten model

aaa telefon byl z play wziety, ale korzystam z plusa

prosze o pomoc w dalszym ciagu

#545859  autor: dario321
 06 kwie 2012, 17:24
sprobuj przeslac ustawienia plus'a dla gprs/wap itn/gprs (lub wszystkie) dla tego modelu lub podobnego (chodzi mi o system w telefonie)

#545909  autor: peter_92
 06 kwie 2012, 21:37
no a teraz jest taki problem , ze korzystam z wifi i ogladam niby filmik ktory tnie, ale pobiera mi kase z konta mimo polaczenia z wi fi dziwneeeeeeee, i co zrobic? dodam ze bede korzystal takze z pakietu internetowego bo mi sie przyda w szkole , wiec jakis zmyslonych ustawien nie poprowadzam, prawda?

#545915  autor: KC-KARLOS
 06 kwie 2012, 22:06
peter_92, skasuj konfigurację VIDEO Plus - i zastąp ją poprzez APN Internet przy ustawieniach transmisji strumieniowej. Wówczas nie zapłacisz za ogladanie filmików np. na YT (środki będą pobierane z pakietu netowego lub z konta, w przypadku braku pakietu).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟