• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #175840  autor: Portal
 20 kwie 2007, 17:32
Witam
probowalem z tej komorki zgrac dzwieki na komputer ale wyskakuje komunikat ze chronione prawami :( - uzywalem Nokia PC Suite
Czy ktos wie jak inaczej te dzwieki mozna zgrac ?
 #175976  autor: hubicom
 21 kwie 2007, 00:45
Ja jak kopiowałem kartę microSD w mojej 6280 to pod windowsem
Krzyczał że pliki chronione i sie nie da, a jak podpiąłem tel. pod
Linuxa to wszyściutko skopiował na dysk a potem spowrotem na drugą kartę.

Wdział go jako dysk wymienny pod USB (pendrive).

#175986  autor: Portal
 21 kwie 2007, 07:35
tu raczej nie chodzi o system operacyjny - mysle ze problem stanowi aplikacja Nokii ( Nokia OC Suite) ktora ma w sobie takie cos.
Czy jest jakas inna aplikacja do zarzadania tym telefonem ?
 #176024  autor: hubicom
 21 kwie 2007, 11:06
Pewnie jest jakiś inny program, ale ja to robiłem pod linuxem.
Skopiował całą kartę i teraz mam 1Gb z oryginalnymi plikami z tej 64Mb.
Pod Windowsem (pod PC Suite i bez tego w zwykłym exploratorze)
nie chciał tego zrobić.

#176027  autor: JacekS
 21 kwie 2007, 11:07
Portal pisze:Czy jest jakas inna aplikacja do zarzadania tym telefonem ?
Raczej nie ma. Jak pliki sa chronione prawami autorskimi to ich nie zgrasz

#176734  autor: robek23
 23 kwie 2007, 13:39
Ja też mam nokie 6020, i wszystko pójdzie.. też miałem taki problem, no ale napisalem do kumpla znającego sie na rzeczy... przyszedł do mnie, coś zrobił i już nie było praw autorskich.. coś z dyskietki zrzucił, zainstalował, pogrzebał w pliku i nie ma ... ja sie nie znam, no ale cóż jak nie masz takiego kumpla daj sobie spokój ;p

#176886  autor: esox
 23 kwie 2007, 20:26
robek23 pisze:Ja też mam nokie 6020, i wszystko pójdzie.. też miałem taki problem, no ale napisalem do kumpla znającego sie na rzeczy... przyszedł do mnie, coś zrobił i już nie było praw autorskich.. coś z dyskietki zrzucił, zainstalował, pogrzebał w pliku i nie ma ... ja sie nie znam, no ale cóż jak nie masz takiego kumpla daj sobie spokój ;p

ale tekst....... :roll:

jacenty1812 pisze:Raczej nie ma. Jak pliki sa chronione prawami autorskimi to ich nie zgrasz
raczej jest :-) i powiem Tobie ze wszystko mozna "wyciagnac"

Portal pisze:Witam
probowalem z tej komorki zgrac dzwieki na komputer ale wyskakuje komunikat ze chronione prawami - uzywalem Nokia PC Suite
Czy ktos wie jak inaczej te dzwieki mozna zgrac ?
z telefonu :D

napisz na GG lub private to powiem Tobie jak i co :-)

NOKIA Connecting People NOKIA 808 PureView_64GB & x230 :-)