• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #165223  autor: Behmont
 23 mar 2007, 10:50
Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem telefonu Nokia 6230i od niecałych 2 miesięcy.

Mam następujący problem:

Mam włączona opcje "oszczędzanie energii". Jeśli nie korzystam z telefonu przez parędziesiąt sekund to mi się wyłącza podświetlanie ekranu (jak u wszystkich:)). W takim stanie, jeśli ktoś do mnie zadzwoni to słyszę dzwonek "nokiatune" zamiast tego, co mam aktualnie wybrany. Jednak, jeżeli wyłączne opcje "oszczędzanie energii" to wszystko jest w porządku. Zmiana dzwonka jest spowodowana oszczędnością energii?

#165274  autor: Krisu6230i
 23 mar 2007, 12:36
Behmont pisze:Zmiana dzwonka jest spowodowana oszczędnością energii?
na pewno to nie to, moze cos z profilami mieszasz i zapominasz;) albo z themesami bo czasem jak zmienisz temat to moze ulec zmianie dzwiek dzwonka.
jesli nic z powyzszych to chyba tylko czeka cie wizyta w punkcie serwisowym i zmiana oprogramowania, bo nie wydaje mi sie zeby to byla sprawa sprzetowa. jak to zrobic masz w innych tu postach.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#165426  autor: Behmont
 23 mar 2007, 19:08
Ooo, już wiem, co muszę zrobić...

Wybrany dzwonek miałem ustawiony tak, aby mi go czytało z karty pamięci. Kiedy przeniosłem do folderu "Dźwięki", wszystko już było w najlepszym porządku.

Nareszcie słyszę właściwy dzwonek, a nie „nokiatune" :D