esox pisze:2GB nie ma problemu nie zależnie od wersji softu.
No widzisz a ja miałem

... komputer nie widzial karty w zadnym z trybow dopiero zmiana softu z 3.64 na 5.92 pomogła... choć w sumie sam telefon kartę widział wiec częściowo masz rację...
esox pisze:
Co do 4GB to raczej może być problem. Polegający na bardzo długim wczytywaniu danych z nośnika o takiej pojemności. To jest loteria może działać lub nie. Oficjalne wsparcie jest do 2GB. Ale teoretycznie powinna karta 4GB działać. Co do GoodRam'a to są to karty bardzo niskiej jakości, wszystko zależy jak sie trafi.

ja wolę dołożyć 1/3ceny i kupić KingsTona, ale każdy kupuje i używa co uważa za dobre dla siebie.
No ja dołożyłem i po miesiącu się zepsuła

wiec jak widac marka tu nie ma nic do rzeczy akurat tym bardziej ze kingston to w sumie juz nie ta jakośc co kiedyś i nie ma się co zachwycać... tak jak napisałeś to zależy raczej od tego jak sie uda

... mi z kingstonem sie nie udało dlatego kupie tego goodrama teraz i zobaczymy... w telefonie nie tzrymam waznych danych tylko mp3 ktore zawsze moge z dysku wgrac ponownie wiec nie zalezy mi (najwyzej sie zepsuje)...
[ Dodano: 2007-03-04, 10:51 ]
piotrz pisze:4gb to już nie fat16.. czyli...6280 nie obsłuży.
poza tym- Co Wy robicie z tym miejscem ??
4gb...tożto by sie na tym film dvd zmieścił..

jak to mawiają "w miare jedzenia apetyt rośnie"... wydaje mi sie że nie ma takiej pojemności aktualnie której by sie nie dało zapchać... mialem dysk twardy w kompie 120 giga no to brakowalo wiecznie miejsca ... zamienilem na 250 giga po czasie znow brakowalo... kupilem dodatkowe 250 giga i znów zaczyna brakować
a tak serio to 2 giga w sumie wystarcza mi na mp3 do telefonu ale skoro i tak mam kupować nowa kartę bo stara sie zepsuła to czemu nie kupić większej?

... nie jest to sprawa zycia i smierci wiec spox

...