• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #155050  autor: BlackReaper666
 19 lut 2007, 22:22
Witam!!!

Przeglądałem wiele forów i nie raz natknąłem się na wzmianki, że użytkownicy Nokii 3220 posiadają radio w swych telefonach. Zaciekawiło mnie to, bo, nie ma co ukrywać, radio przydaje się każdemu;P Zawitałem do sklepu z telefonami, pytam o soft z radiem do mojego telefonu, a gość wyskakuje mi, że nie ma takiego czegoś, ponieważ ten telefon wogóle nie ma zainstalowanego modułu radia na płytce... I co mam o tym wszystkim myśleć?? Jeśli ktoś się z tym spotkał i wie coś na ten temat, to piszcie PLS!! Pozdrawiam i z góry dzięki:)

#155052  autor: Bobb
 19 lut 2007, 22:40
Moze dysponuja Ci uzytkownicy zestawem sluchawkowym, ktory ma wbudowane radio. Kto wie moze ktos cos takiego produkuje. A soft faktycznie radia Ci niczego nie wyczaruje :D

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#155061  autor: BlackReaper666
 19 lut 2007, 22:51
Heh ciekawe skąd ci inni mają to "wbudowane" radio :D Ten zestaw słuchawkowy z radiem widziałem, ale nie wiem czy jest sens kupować coś takiego..

#155071  autor: Bobb
 19 lut 2007, 23:12
Skoro twierdzisz ze radio sie przyda, to czemu nie. Jakbys mial radio w telefonie i tak potrzebowalbys zestawu sluchawkowego by go sluchac...

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl