Witam wszystkich, mam pytanie czy ma ktos jakis dobry program do przesylania np. fotografii do telefonu lub z telefonu na telefon np.Nokia 3100 ? macie jakis dobry program ? Oprocz Oxygen Phone Menager poniewaz w tym programie mozna przesylac tylko w jedna strone, z telefonu na kompa. Bede wdzieczny jezeli podacie jakies dobre programy.
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
A może lepiej przez karty pamięci MMC podłączone do czytnika...
Kupiłem sobie na allegro czytnik kart pamięci za 25zł z 9 różnymi wejściami. Czytnik łącze za pomocą USB z kompem. Wyciągam kartę z telefonu np. ze zdjęciami na niej zapisanymi, wkładam kartę do czytnika, zgrywam i nagrywam to co chcę. Potem wkładam do telefonu.
Mam kabel i program ale nie chce mi się z nim bawić.
Słyszałem o kilku przypadkach niewłaściwego podłączenia tel do kompa gdzie telefon padł. Wszyscy zalecają iż wszelkie urządzenia należy podłączać przed włączeniem kompa i może to wynikać z tego iż zostało to podłączone w trakcie. Nie są to może częste przypadki, ale po co ryzykować skoro przez kartę mogę wszystko przenieść w jedną i drugą stronę.
Kupiłem sobie na allegro czytnik kart pamięci za 25zł z 9 różnymi wejściami. Czytnik łącze za pomocą USB z kompem. Wyciągam kartę z telefonu np. ze zdjęciami na niej zapisanymi, wkładam kartę do czytnika, zgrywam i nagrywam to co chcę. Potem wkładam do telefonu.
Mam kabel i program ale nie chce mi się z nim bawić.
Słyszałem o kilku przypadkach niewłaściwego podłączenia tel do kompa gdzie telefon padł. Wszyscy zalecają iż wszelkie urządzenia należy podłączać przed włączeniem kompa i może to wynikać z tego iż zostało to podłączone w trakcie. Nie są to może częste przypadki, ale po co ryzykować skoro przez kartę mogę wszystko przenieść w jedną i drugą stronę.
Słyszałem o uszkodzeniu płyty głównej telefonu (taka była diagnoza serwisu) po podłączaniu telefonu do kompa. Nawet chyba na tym forum taka opinia też się pojawiła.
Za pomocą kabla łączyłem kilka swoich poprzednich telefonów z kompem i nie miałem żadnych problemów, ale czasem wypadki chodzą po ludziach...
Skoro mam jednak czytnik kart pamięci, to nie bawię się z kablem.
Za pomocą kabla łączyłem kilka swoich poprzednich telefonów z kompem i nie miałem żadnych problemów, ale czasem wypadki chodzą po ludziach...
Skoro mam jednak czytnik kart pamięci, to nie bawię się z kablem.