Ta N70 ma wprawdzie simlocka, ale plusowskiego, co w moim przypadku nie ma znaczenia, bo w tej sieci mam abonament. Co do samej transakcji, to nie wyobrażam sobie, ze mógłbym kupic w komisie telefon, nie włożywszy do niego swojej karty i nie sprawdziwszy go... Z tym że zdaje sobie sprawę z tego, ze może mieć wady, których na miejscu nie sprawdzę, a które nie zostałyby ewentualnie uznane przez serwis

. Ale z drugiej strony dlaczego tam mi odradzacie komisowy zakup? Na przykład ktoś, kto kupiłby w komisie moją 6230i byłby z niej naprawdę bardzo zadowolony, bo nie dośc, że jest całkowicie sprawna, to nawet pod lupą nikkt nie dostrzegłby, że jest używana od marca tego roku..
No ale musze przyznać, że Wasze posty skwasiły mi humor i całkowicie zbiły z pantałyku - byłem już niemal całkowicie zdecydowany na ta wymianę, a po przeczytaniu Waszych wypowiedzi sam już nie wiem, co robić... Naprawdę nie ma zadnego argumentu przemawiającego za zasadnością takiej wymiany?! Przyznam, że w tej całej transakcji kusi mnie przede wysztskim wygląd N70, po drugie lepszy aparat i po trzecie to, że film nakręcony tym telefonem da się przerzucić na ekran komputera i oglądać bez głowienia się, na co właściwie patrzę, co - przyznacie sami - w 6230i niestety nie jest możliwe...
Czyli co, stanowczo nie?