A czy w N70 tez tak sie da zrobic ? I czy pomoze ? Na razie jeszcze nie mam tego telefonu, ale planuje kupic. Od zawsze pisze z T9, innego pisanie sobie nie wyobrazam. I jesli slowa beda domyslnie z polskimi znakami i nie da sie ustawic, by telefon ich nie wysylal, jestem gotowy zrezygnowac z jego zakupu na rzecz innego.pumba pisze:W 6233 będzie tak jak w 6280 bo to nowa seria 40 czyli domyślnie będzie wysyłało ci SMS z polskimi znakami skracając SMS do 70 znaków ale po przestawieniu w MenuWiadomości
Ustawienia wiadomości
Wiadomości SMS
Obsługa znaków
Uproszczona wtedy SMSy będzie wysyłało bez polskich zanków czyli 160 znaków w jednym SMSie
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Oj niestety w N70 sie nie da raczej. Chyba wszystkie symbiany nokii wysyłają z polskimi ogonkami....Ragnar pisze:A czy w N70 tez tak sie da zrobic ? I czy pomoze ? Na razie jeszcze nie mam tego telefonu, ale planuje kupic. Od zawsze pisze z T9, innego pisanie sobie nie wyobrazam. I jesli slowa beda domyslnie z polskimi znakami i nie da sie ustawic, by telefon ich nie wysylal, jestem gotowy zrezygnowac z jego zakupu na rzecz innego.pumba pisze:W 6233 będzie tak jak w 6280 bo to nowa seria 40 czyli domyślnie będzie wysyłało ci SMS z polskimi znakami skracając SMS do 70 znaków ale po przestawieniu w MenuWiadomości
Ustawienia wiadomości
Wiadomości SMS
Obsługa znaków
Uproszczona wtedy SMSy będzie wysyłało bez polskich zanków czyli 160 znaków w jednym SMSie
Na pewno się nie da, aczkolwiek są tam jakieś programy, które filtrują te polskie ogonki przy wysyłaniu i je ucinają.marektomek pisze:Oj niestety w N70 sie nie da raczej. Chyba wszystkie symbiany nokii wysyłają z polskimi ogonkami....Ragnar pisze:A czy w N70 tez tak sie da zrobic ? I czy pomoze ? Na razie jeszcze nie mam tego telefonu, ale planuje kupic. Od zawsze pisze z T9, innego pisanie sobie nie wyobrazam. I jesli slowa beda domyslnie z polskimi znakami i nie da sie ustawic, by telefon ich nie wysylal, jestem gotowy zrezygnowac z jego zakupu na rzecz innego.pumba pisze:W 6233 będzie tak jak w 6280 bo to nowa seria 40 czyli domyślnie będzie wysyłało ci SMS z polskimi znakami skracając SMS do 70 znaków ale po przestawieniu w MenuWiadomości
Ustawienia wiadomości
Wiadomości SMS
Obsługa znaków
OT
EOT
"raczej" robi wielką różnicę, tu bym musiał przytoczyć twoją wypowiedź z innego tematu gdzie mnie skrytykowałeś za napisanie tego typu posta a sam tak piszesz, to trochę nie fer czy nie uważasz?marektomek pisze:Oj niestety w N70 sie nie da raczej. Chyba wszystkie symbiany nokii wysyłają z polskimi ogonkami....
EOT
pumba pisze:OT
"raczej" robi wielką różnicę, tu bym musiał przytoczyć twoją wypowiedź z innego tematu gdzie mnie skrytykowałeś za napisanie tego typu posta a sam tak piszesz, to trochę nie fer czy nie uważasz?marektomek pisze:Oj niestety w N70 sie nie da raczej. Chyba wszystkie symbiany nokii wysyłają z polskimi ogonkami....
EOT

chodzi o to, że na symbianach sie nie znam i napisałem tyle ile wiem

A jeśli cie uraziłem to przepraszam:) i zwracam honor