• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #102570  autor: shebo
 05 wrz 2006, 16:30
Witam mam problem z nokią 6030. Zapomiałem kodu zabezpieczającego i nie wiem czy jest jakas możliwość jego zmiany :?: Wiem że sa juz podobne tematy ale nie mam możliwości wejścia w ustawienia i zmiany kodu np. programem "Security Master-code" ponieważ klawiatura blokuje się właśnie na kod zabezpieczający :( Po włączeniu telefonu klawiatura jest odrazu zablokowana :| Jeśli ktoś wie co można zrobic to prosiłbym o pomoc :oops:

#102597  autor: limaK
 05 wrz 2006, 18:31
Uuu... przekombinowałeś. Najlepiej sobie ten kod gdzieś na kartce napisać i w razie awarii pamięci problemu nie będzie :) To takia porada dla wszystkich na przyszłość - choć wiem że nie na temat :)

#102604  autor: przemek910
 05 wrz 2006, 18:40
Jeśli nie zmieniłeś kodu to standartowy jest 12345.

Innym sposobem jest wizyta w seriwsie...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#102635  autor: shebo
 05 wrz 2006, 19:23
Właśnie że zmieniony był ;)
A kabelkiem (kolega ma :D ) + jakiś programik może? :)
 #102639  autor: piotrz
 05 wrz 2006, 19:27
shebo pisze:Witam mam problem z nokią 6030. Zapomiałem kodu zabezpieczającego i nie wiem czy jest jakas możliwość jego zmiany :?: Wiem że sa juz podobne tematy ale nie mam możliwości wejścia w ustawienia i zmiany kodu np. programem "Security Master-code" ponieważ klawiatura blokuje się właśnie na kod zabezpieczający :( Po włączeniu telefonu klawiatura jest odrazu zablokowana :| Jeśli ktoś wie co można zrobic to prosiłbym o pomoc :oops:
http://nfader.z-host.ru/ ta stronka pomoże na 99% :)