Raczej, w momencie kiedy przestanie mi już wystarczać, oddam go komuś z rodziny, kto wymaga od komputera po prostu pracy lub swobodnego chodzenia po internecie, a nie modernizował. Wtedy, za te powiedzmy 3 lata może już (mam nadzieję) będę normalnie zarabiał, bo praca urzędnika to jakaś kpina pod względem wynagrodzenia
Nad tym dyskiem właśnie trochę ubolewam, ale po prostu nie do końca stać mnie teraz na coś więcej, a i tak uznałem że najwyżej co większe pliki będę wrzucał w chmurę albo na dysk zewnętrzny.
Hm kuszące, tym bardziej że podany przez Ciebie jakiś przykład ma 2 dyski, a to byłoby przydatne. Chyba na coś lepszego będę musiał po prostu poczekać jeszcze trochę, ale mam dość dużą potrzebę wymiany sprzętu w najbliższym czasie.
To jak tam z awaryjnością Lenovo? Bo ja mam całkiem dobre doświadczenia, ale pojawiła się cała masa opinii, że pojawiają się jakieś problemy natury technicznej - coś padnie, zawiasy się uszkodzą bez fizycznej ingerencji użytkownika albo ekran zacznie mrugać
Chciałbym wiedzieć na ile to jest "prawda" i jak duże jest prawdopodobieństwo że mi trafi się taki egzemplarz
Dzięki za odpowiedzi!