Spróbuj klasycznie - wywal całkowicie javę z kompa i ściągnij od nowa, jak to nie pomoże to znaczy że najprawdopodobniej coś się w ich serwisie zwaliło.
Wypróbuję tę opcję...
wtd pisze:No i jeżeli dzisiaj zaktualizowałeś to jest szansa że ich apki działały na jakiś starych rozwiązaniach które w najnowszym updacie zostały zablokowane ze względów bezpieczeństwa
Zablokowało mi więc zaktualizowałem. Problem nie zniknął.
wtd pisze:wejdź w ustawienia javy i poszukaj czy czegoś tam nie możesz zaznaczyć/odznaczyć.
Klikałem, przesuwałem, zaznaczałem i odznaczałem. Wszystko bez skutku. Co ciekawe, na starym XP Java lata bez problemów.
Youzny pisze:ale to tylko na tej stronie czy inne też nie chciały współpracować ?
Nie działa nic co powinno działać z Javą. Leży Kurnik, czaty, jakieś aplety na stronach www. W niedzielę wrzucę screeny jak to wygląda u mnie.
[ Dodano: 2014-01-19, 09:00 ]
Odinstalowałem i zainstalowałem ponownie. Nawet tę są instalkę zassałem ponownie z Sieci i dalej te same komunikaty. Już nie wiem co mam robić...
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71