Wziąłem abonament i go jutro zawieszam. Łącznie wychodzi 66 zł.olek pisze:bez telefonu???krzemiroslaw pisze:Ja właśnie wybieram ofertę multimo 1 Mbit za ok 45 zł na rok
- Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Od dziś jest nowa promocja w Orange Freedom.
W promocji wiązanej - czyli jeśli jesteśmy Klientami Orange:
przy umowie na 12 m-cy przy umowie na 24 m-ce
256kbps 34 29
512kbps 44 39
1Mb 49 44
2Mb 59 54
6Mb 89 84
Zwykła promocja:
256kbps 39 34
512kbps 49 44
1Mb 54 49
2Mb 64 59
6Mb 94 89
W promocji wiązanej - czyli jeśli jesteśmy Klientami Orange:
256kbps 34 29
512kbps 44 39
1Mb 49 44
2Mb 59 54
6Mb 89 84
Zwykła promocja:
256kbps 39 34
512kbps 49 44
1Mb 54 49
2Mb 64 59
6Mb 94 89
To jest abonament "przyjazny" (czy jakaś inna durna nazwa ), ale żeby go zamówić trzeba przedstawić papierek o otrzymywaniu pomocy z MOPS czy siakiegoś innego urzędu...darase pisze:Socjalnego już dawno nie ma:) Zostaje zawieszenie nr gdzieś słyszałem że staniało do 18zl lub 17zł.
Hmmm dla klientow orange moze to i dobre ale wg mnie szalu nie ma i czy bedzie multimo czy orange to na to samo wychodzi tyle ze z multimo nie wiaze mnie zadna umowa na telefon komorkowy . A co bedzie jak zrezygnujesz z orange? Pewnie zmiana cennika na standardkamil1221 pisze:W promocji wiązanej - czyli jeśli jesteśmy Klientami Orange:
Podczepie sie pod temat gdyz poprostu moj net z radiowki doprowadza mnie do totalnego szału. Moj wybór padł na TP gdyż w miescie w ktorym mieszkam 90 % mieszkancow korzysta wlasnie z niego. Mieszkam na ulicy w domkach jednorodzinnych Neostrade ma co druga osoba, wiec chciałbym miec i ja niestety nie mam telefonu. Co do problemow z instalacja chyba ? nie powonno byc problemow (chyba) MOje pytanie jak to jest z tym pociagnieciem samego kabla na internet czy nie ma z tym zadnych problemow ? Jaki by był koszt tego ? Zastanawiema sie na Freedomem gdyz jestem abonentem Orange tylko nie wiem jak to jest czy te 29 zl placiłbym Tp za kabel a freedoma Orange ? Wolalbym jednej firmie bo chyba internet zarowno Neostrada jak i Freedom jest cenowo taki sam ? Czy ktos jest moze konultantem w tej sprawie i moglby mi poradzic bo poprostu na swojaja radiowke trace nerwy place gosciowi 50 zl a net chodzi makabrycznie szczegolnie jak dosiadzie sie 8 osob do niego (4 mb rozdzielone na 10 osob - tragedia)
Podłączenie się do linii stacjonarnej kosztuje 12,20zł - wtedy zobowiązujesz się że przez rok nie zmienisz TP na innego operatora.
Jeśli chcesz Internet w Orange to za linię i tak będziesz płacił TP.
Orange Freedom jest tańszy o kilka zł od Neo, a dla Klientów Orange jeszcze tańszy + pakiety złotówek do wykorzystania w orange na swój numer otrzymujesz (1Mb/s - 20zł, 2 i 6Mb/s - 30zł).
Jeśli chcesz Internet w Orange to za linię i tak będziesz płacił TP.
Orange Freedom jest tańszy o kilka zł od Neo, a dla Klientów Orange jeszcze tańszy + pakiety złotówek do wykorzystania w orange na swój numer otrzymujesz (1Mb/s - 20zł, 2 i 6Mb/s - 30zł).
Kamil dzieki piekne za szybka odpowiedz Rozumiem ze to 12, 20 zł to cala kwota jaka ponosze za pociagniecie kabla do siebie razem z wierceniem w scianach itp ? a potem tylko place to 29 zl TP za utrzymanie lini ? Do kogo najlepiej zglosic sie o instalacje takiego kabla (pociagniecie ze skrzynki do siebie na chate) ? I ile musialbym czekac az montezy z TP mi taka usluge zrobia moze wiesz to Chialbym Orange 6 mb bo chyba taki by mnie najbardziej interesowal czytalem iz dostaje dodatkowe 30 zl w pakiecie ale jak one sa przyznawane na moj telefon komorkowy czy jak ( w tej chwili posiadam Orange abonament 55 ) ?
Po zamówienie łącza możesz się udać do salonu TP lub Orange.
Monter przyjeżdża zazwyczaj tydzień po wprowadzeniu zamówienie.
Jeżeli chodzi o wprowadzenie zamówienie - musisz mieć ze sobą dowód osobisty i jakies dokument potwierdzający że masz prawo do lokalu.
Jak otrzymasz już pierwszy rachunek za linię będziesz mógł w salonie TP lub Orange zawrzeć umowę na Freedoma.
6 mega to dość dużo - nie wiadomo czy będą warunki techniczne.
Co mies. dostaniesz 30zł na rozmowy w orange - środki będą wpływały na Twój numer.
Monter przyjeżdża zazwyczaj tydzień po wprowadzeniu zamówienie.
Jeżeli chodzi o wprowadzenie zamówienie - musisz mieć ze sobą dowód osobisty i jakies dokument potwierdzający że masz prawo do lokalu.
Jak otrzymasz już pierwszy rachunek za linię będziesz mógł w salonie TP lub Orange zawrzeć umowę na Freedoma.
6 mega to dość dużo - nie wiadomo czy będą warunki techniczne.
Co mies. dostaniesz 30zł na rozmowy w orange - środki będą wpływały na Twój numer.
Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl
Hej, a jestes pewien , ze net mobilny u Ciebie sprawnie funkcjonuje? Wiem , ze w centrum miasta jest ok. i duza częśc użytkowników jest zadowolona, ale z tego co slyszalam na obrzezach miasta z polaczeniami bywa roznie u wszystkich operatorow oferujach net mobilny. Fajnie by było, gdyby wprowadzili możliwość przetestowania neta na probe , jak w neostradzie?
kamil mam pytanko czy jest w tej chwili mozliwosc sprawdzenia czy da rade to 6 mb u mnie pociagnac ? jak myslisz bo zalezy mi wlasnie na tym necie w tej chwili widze ze jest jakas promcja na 12 miesiecy 89 zl wiec wole doplacic troche wiecej i miec cos szybszego ;jutro wybieram sie do salonu Orange mam kilka pytan gdyz pisales mi wczesniej ze do wydania dyspozycji o pociagniecie kabla orpocz dowodu potzebowac bede jakis dokument o zezwoleniu na instalacje w danym lokalu. Czy to oznacza iz nie bede mogl tego zapisac na siebie tylko na ktoregos z moich rodzicow o co w tym chodzi ? rozumiem ze oczekiwanie na instalacje trwa okolo tygodnia wiec kiedy moze przyjsc pierwszy rachunek za dierzawe lacza zebym mogl juz zakupic Freedoma ? bo rozumiem z tego co pisales ze musze czekac do pierwszego rachunku wiec jak mniemam moze to byc nawet miesiac jesli sie myle prosze o poprawe dzieki z gory za odpowiedz
W salonie powinni sprawdzić dzwoniąc pod numer odpowiedniego działu - lecz jest to tylko wstępna weryfikacja i nie jest ona ostateczna.
Podczas spisywania zamówienia na linię możesz podać w uwagach że warunkiem instalacji jej ma być umożliwienie świadczenie internetu o prędkości 6Mb/s.
Musisz mieć jakiś dokument potwierdzający iż jesteś właścicielem i/lub możliwość zarządzania mieszkaniem (np. jakiś akt notarialny).
Potrzeby jest rachunek za linię, gdyż musisz jakoś udowodnić że ją posiadasz i jest aktywna.
Tak może być to mies. i nawet trochę więcej.
Podczas spisywania zamówienia na linię możesz podać w uwagach że warunkiem instalacji jej ma być umożliwienie świadczenie internetu o prędkości 6Mb/s.
Musisz mieć jakiś dokument potwierdzający iż jesteś właścicielem i/lub możliwość zarządzania mieszkaniem (np. jakiś akt notarialny).
Potrzeby jest rachunek za linię, gdyż musisz jakoś udowodnić że ją posiadasz i jest aktywna.
Tak może być to mies. i nawet trochę więcej.
Takie małe sprostowanie. Po wczorajszej wizycie w salonie Orange zamowiona juz mam linie od TP (czekam na montera) i do tego Neostrada 2 mb na 12 miesiecy. Niestety nie udało sie zakupic Freedom gdyz pracownik salonu poinformował mnie iz ewentualnoscia jest jesli zakupiłbym zamisat samego kabla (29 zl/miesiac) abonament 50 zl w TP i natychmiastowe zawieszenie go (oplata 21 zl/miesiac) dziwne gdyz myslalem ze majac juz sam kabel od TP nawet w postaci tej glupiej dierzawy lacza moge sobie dowolnie podpinac badz tez Neo lub Freedom przynajmniej tak wywniskowalem z wczesniejszych postow - tutaj skierowanie do ziomka Kamila ktory wszystko objasnij w szczególach jeszxze raz wielkie dzieki Kamil moze wiesz cos w tym temacie czy to normalne ? Chcialem brac Freedom ze wzgledu na zl do Telefonu ale niestety bede musial chyba poczekac te 12 miesiecy Moje pytanie po jakim okresie jesli bede mial juz Neo moge sprobowac zwiekszyc na probe do 6 mb czy trzeba to jakos zglosic w salonie lub na telefon, czy oni w jakis sposob moga mi to wczesniej sprawdzic czy te 6 MB da rade wogole jakos śmignac u mnie, przy zalozeniu ze 2 MB chodzi calkiem znosnie ( mam ogromna nadzieje na to )? ??