No i oczywiście bez informacji o cenie... Zakładam, że ma być tanio - ziemniaki, ryż, soczewica zielona/czerwona. Do tego pierś z kurczaka gotowana/smażona - banalna do zrobienia, jak smażysz, to tylko posypać/natrzeć pieprzem/papryką i odrobiną soli. Jak chce ci się bawić - panierka i masz "schabowy" (pierś na pół przecinasz i rozbijasz), jak nie, to po prostu kroisz w paski i smażysz 5 minut z jednej i jakieś 3 z drugiej strony. Zmieniasz z rybą - mrożone filety z mintaja, morszczuka, czy jak cię stać dorsza (znów, nie podałeś cen...). Rybę możesz gotować, smażyć, albo piec - co kto lubi. Jak pierś za droga - inne części z kurczaka są tańsze. Możesz gotować np. udka i mieć podstawę rosołu, jeżeli masz gdzie trzymać garnek w lodówce.
Jak chcesz iść na totalną łatwiznę - bazuj na gotowych sosach. Raczej nie słoikowych, a tych w proszku. Kupujesz 500g mięsa mielonego (nie garmażeryjnego) najlepiej wołowego>wieprzowo-wołowego>wieprzwowego z łopatki>wieprzowego z szynki w takiej kolejności. Bierzesz na oko pół tego, smażysz i dodajesz rozpuszczony wczesniej w wodzie sos, np. Fix do Potraw Chińskich Knorra. Gotujesz trochę razem z mięsem na patelni - ile uważasz, jak dodałeś za dużo wody, to ją odparowujesz tym sposobem itd. Przelewasz na talerz z ryżem, albo makaroenm spaghetti - to już zależy od preferencji i danego sosu. Sos można oczywiście doprawiać, dorzucić popmidor, czy pparykę -robisz to na co cię stać i na co masz pomysł. Oczywiście, ta opcja jest mniej zdrowa niż wcześniejsza.
No i standardy w postaci jajecznicy, jakiejś pasty jajecznej do chleba jak chce ci się bawić itd. W Internecie znajdziesz masę porad i filmów jak co przyrządzić.
I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.