DAJ CYNK
  • Tu można pisać o wszystkim w jakikolwiek sposób - ale bez używania wulgaryzmów i obrażania innych.
Tu można pisać o wszystkim w jakikolwiek sposób - ale bez używania wulgaryzmów i obrażania innych.
 #25115  autor: Przemek
 15 paź 2005, 23:22
Tutaj będziemy prosić innych forumowiczów o pomoc.

Ja mam takie pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją dziewczynę o zdradę. Skąd się dowiedziałem? No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy siedziałem u niej w domu i odbierałem telefon domowy, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała częste spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę, czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, czy autobus, którym ona wraca do domu (mieszkamy obok siebie, w jednej klatce), jednak dziewczyna wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża, czy też z kim wraca autobusem. Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy moja panna niespodziewanie gdzieś wyszła. Widziałem to ze swojego okna. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za samochodem mamy, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie lub z kim zacznie rozmawiać. Kucnąłem przy wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy moja mama może jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a jak tak, to który?

#25119  autor: Damiano
 15 paź 2005, 23:57
Chłopie, Tobie chodzi o zdradę, czy o tarcze hamulcowe?! :lol: ja już nic nie rozumiem...

1. Co do zdrady - poprostu z nią pogadaj :)

2. A czy auto przypadkiem nie stało przez jakis czas nie jeżdzone? U mnie w domu też tak czasem jest, ale jak przejedzie sie jakis odcinek to to znika :)

Nie no ogólny komentarz dla postu:

Wielkie Lol ;)

Pozdro :)

#25130  autor: pantera
 16 paź 2005, 01:43
jeśli jest rdza, to lepiej je wymień bo mogą nie wytrzymać ,a wtedy to już będzie nieszczeście ... podobnie chyba będzie z dziewczyną ;) ... z drugiej strony cała ta sytuacja nie jest śmieszna ... :(

#25132  autor: aNaX_Ax2500*
 16 paź 2005, 09:46
Dla mnie trochę jest śmieszna bo cały czas nawija o zdradzie dziewczyny a pod konie biega mu o hamulce!! Najlepiej je wymienić!!

.::d(-_-)b::.

#25133  autor: pawelek32
 16 paź 2005, 10:01
używaj hamulców to rdza zniknie, ewentualnie zdejmij koło i weź szczotkę drucianą i pomaluj unikorem.
co do panny to spytaj: czy to prawda że mnie zdradzasz????
jak tam to czemu i z kim jak nie to spoko...

z poważaniem

#25137  autor: piotrz
 16 paź 2005, 10:10
jeśli to NA PEWNO rdza to wymień...
ale jak samochód długo stał niejeżdżony, to tylko wystarczy wyczyścić...

p.s http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=1000
:twisted:

#25149  autor: mol
 16 paź 2005, 10:57
piotrz pisze:jeśli to NA PEWNO rdza to wymień...
ale jak samochód długo stał niejeżdżony, to tylko wystarczy wyczyścić...

p.s http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=1000
:twisted:
No właśnie też mi sie zdawało, że gdzieś tą historyjke już czytałem :-D

#25154  autor: Frasio
 16 paź 2005, 11:06
Skąd to wziąłeś Przemek? :D :-D

Obrazek

#25215  autor: Przemek
 16 paź 2005, 19:05
A znalazłem i nie mogłem się oprzeć wrzuceniu tutaj nawet nie przyszło mi do głowy, że już ktoś to tutaj wrzucił :wink:

#25226  autor: pawelek32
 16 paź 2005, 19:18
bolek i lolek,
tytus romek i atomek....

z poważaniem

#25228  autor: Przemek
 16 paź 2005, 19:23
O co chodzi? :-D

#25305  autor: Frasio
 16 paź 2005, 21:03
Widzę że pawelek w mądrości pisanych postów upodabnia się do pana bezela.
Teraz coś o a'tomku w innym temacie w sagemie cośtam o widelcu trójzębnym więc... kolejny bezel? :-D

Obrazek

#25308  autor: Przemek
 16 paź 2005, 21:05
Zostaw go. Nie jest taki zły.

#25310  autor: mol
 16 paź 2005, 21:05
Frasio pisze:Widzę że pawelek w mądrości pisanych postów upodabnia się do pana bezela.
Teraz coś o a'tomku w innym temacie w sagemie cośtam o widelcu trójzębnym więc... kolejny bezel? :-D
Obyś się mylił :D :-D :-) :-D :-) :-D :-)

#25318  autor: pawelek32
 16 paź 2005, 21:10
nic takiego przypomniałem tylko sobie słowa piosenki hurt- załoga g
i tyle

z poważaniem

#25336  autor: Frasio
 16 paź 2005, 21:18
Wiem ale po co ten hurt przecie o czym innym gadanina :-D

Obrazek

#25338  autor: Przemek
 16 paź 2005, 21:20
Zapomniałeś chyba, że HydePark to kraina off-topów oczywiście bez przesady...

#25366  autor: piotrz
 16 paź 2005, 21:56
Frasio pisze:Widzę że pawelek w mądrości pisanych postów upodabnia się do pana bezela.
może i pisze nie na temat, ale przynajniej nas nie klnie... :lol:

#25377  autor: Przemek
 16 paź 2005, 22:03
Przynajmniej jego posty da się rozczytać... :wink:

#25691  autor: Damiano
 17 paź 2005, 22:40
Właśnie, toż to tylko piosenka :)
U wojewódzkiego ostatnio byli...

BTW - oglądaliście ostatni program wojewódzkiego?! Łazuka był ;)
Dobry text był - Polska fajny naród, tylko ludzie ch**e :-D