Dwuletnią ważność konta (ponad 2 lata temu), to pewnie dostałem przypadkowo. Co do dostępności sieci orange, to jest to chyba tylko dla nowo przenoszących numer do abonamentu. Lub dla wybierających nowy numer w abonamencie. Teraz zauważyłem, że doliczają sobie aż 35zł za aktywację numeru w sieci, doliczane do pierwszej faktury. Jak ja przenosiłem numer, to aktywacja była za 0zł.
Natomiast co do wyboru zasięgu, to jak zamawiamy nowy starter pre-paid sieci się nie wybiera (pewnie jest plus). Ja w karcie nie mogę się zalogować do orange. Co do ważności konta, to jak się już wie że konto jest ważne tyle ile wychodzące to spoko. Bo tak jak mówiłes, to jedyna sieć w której można doładować od 1zł. Więc 180 dni za 1zł jest już ok
Tylko trzeba wiedzieć, że te ich deklarowane 180/365 dni (z cennika!), nie jest prawdą. U mnie przy reklamacji tłumaczyli się, że to niby błąd. Za to wydłużyli mi konto w ramach "rekompensaty" o rok, więc już całkiem spoko. Więc przekonać się czy to był na pewno błąd, to się szybko nie przekonam.. Ale raczej to nie błąd, bo jedyną ważność konta jaką widzimy to ta pod *100#..