Motorola Fire - opinie
Telefony Motorola Motorola Fire Opinie o Motorola Fire

Motorola Fire

w sumie: 16
  • 0

    1. ~aga  2012-03-11 16:51:31  host: 088156053005.olsztyn.vectranet.pl

    Mam ten telefon i jestem naprawde Zadowoloma klawiatura qwerty zRobiona super , zadnych problemów z pisaniem wifi niezawodne, system się nie wiesza telefon wytrzymuje około 36 h ciaglego użytkowania INTERNET itd także super.ognie android moglby być z miejsca lepszy ale jedt wifi wiec idzie zaktualizowac. Na 10$ostaje zdecydowanie 10.

  • 0

    2. ~mixer  2012-04-09 09:22:08  host: host-81-190-177-238.gorzow.mm.pl

    w ostatnim czasie użytkowałem SE ARC S obecnie Moto.Fire a jeszcze wcześniej nokia E52,N82 . Ocenę tego telefonu należy moim zdaniem podzielić na ocenę sprzetu i systemu. Sprzętowo jest wykonany bardzo dobrze, jak dla mnie żadnych zastrzeżeń (w szczególności w aspekcie ceny).Ma wszystkie niezbędne i do tego dobrze działające "bajery" jak wifi,gps,szybki modem. A do tego co również ważne bardzo dobrze leży w ręku i do tego można używać go korzystając tylko z 1 ręki/dłoni. Co nie udawało mi się w SE-arc-S (nadaje się tylko na biurko jako stacjonarny, ciężko upchnąć w kieszeni :) ). Systemowo-faktycznie ANDROID jest bardzo stabilny,szybki,intuicyjny i jak na razie bezawaryjny.

  • 0

    3. ~mixer  2012-04-09 09:25:45  host: host-81-190-177-238.gorzow.mm.pl

    zapomniałem napisać dlaczego zmieniłem : arcS na Fire : ano po włączeniu klawiatury ekranowej w arcS (czyli dot. wszystkich bezklawiaturowców)wyświetlane informacje są na pasku jak z mojego pierwszego tel. czyli alcatel one t.e. :) , a że dużo korzystam z mobilnej poczty jest to nie do przyjęcia dlatego fire jest lepszy bo ma wciąż duży (tej samej wielkości ekran) a klawiatura jest naprawdę świetnie dopasowana i jak na razie może z trzy razy pomyliłem guziki.

  • 0

    4. ~mivhal  2012-05-09 17:56:08  host: 88-199-165-23.tktelekom.pl

    pytanie, ile Wam trzyma bateria w tym telefonie? u mnie półtora dnia i pada, czy to normalne?

  • 0

    5. ~szatan  2012-06-04 20:47:36  host: cn-94-229-83-114.selsoft.pl

    jestem bardzo zadowolona z kupna tego telefonu.Ja kupilam go za 400zl i android,wifi,gps wszystko chodzi szybko wiec rewelka. jezli chodzi o klawiature to ja od razu umialam na tym szybko pisac i mysle ze bez problemu kazdy sie nauczy ale najlepiej przed kupnem zajsc sobie gdzies do sklepu i sprawdzic jak sie pisze bo nie kazdemu bedzie odpowiadac.A na koniec jesli chodzi o baterie to po dobrym sformatowaniu trzyma 3 dni przy pisaniu sms a 2 dni przy bardzo energicznym uzytkowaniu.

  • 0

    6. ~***  2012-06-10 17:55:27  host: 79.97.162.42

    Hej. Co masz na myśli pisząc "baterie po dobrym formatowaniu"?

  • 0

    7. ~tuta  2012-06-25 21:26:34  host: 178-36-42-141.adsl.inetia.pl

    mam go jako drgi telefon - szczerze głównie do sms z siostra :) piszemu namietenie:) moge na nim pisać bez patrzenia na klawiatirke, pisze sie na niej wygodnie i szybko narzeczony ma blackberyy- ale decydownie na tym szybciej pisze!! telefon prosty ładny i zgrabny nieduzych rozmiarów i trzyma 3 dni :)

  • 0

    8. ~lolek.xd  2012-08-07 08:47:50  host: 46.227.36.17

    na pooczątku byłam zadowoloma, ale z biegiem czasu coraz bardziej żałuje, że go kupiłam. zawiesza się, mało pamięci, wolny, zdarzają mu się takie akcje, że nie chce się wyswietlacz podświetlić, coś sie z zasięgiem dzieje, bateria trzyma mi krótko a na dodatek jak poruszę wtyczką od ładowarki to przestaje się ładować ;/

  • 0

    9. ~Anonim  2012-08-09 20:56:42  host: akx7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak trzeba formatować baterie w tym telefonie i czy w ogóle? Chodzi o nowy telefon. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

  • 0

    10. ~dd  2012-08-10 14:24:44  host: 91.215.34.49

    Po blackberry curve i jeszcze paskudniejszej nokii e52 wreszcie odetchnąłem, telefon mega intuicyjny, wszystko działa, wszystko jest tam, gdzie się tego człowiek spodziewa, a nie spodziewa się mnóstwa rzeczy, które telefon oferuje. Jedyna wada to bateria, przy intensywnym 'bajerzeniu' góra dwa dni.

  • 0

    11. ~agnieszka  2012-08-27 20:50:59  host: 088156019086.olsztyn.vectranet.pl

    Nie rozumiem kontekstow co do baterii, formatuje się się ja jak przy kazdym nowo nabytym telefonie, telefon sam w sobie jest zaj*** energooszczedny, i w porownaniu ze wszystkimi smartfonami z z ktorymi mialam do czynienia spisuje. się niezawodnie a mam go prawie rok.

  • 0

    12. ~monika  2012-12-08 21:04:49  host: 178.183.156.53.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    miga mi niebieska dioda w lewym górnym rogu mam baterie naładowaną do pełna nie wiem co się dzieje moze ktoś mi pomóc?

  • 0

    13. ~aga  2013-02-11 20:37:07  host: host-81-190-141-70.olsztyn.mm.pl

    wiesz bo po zakupie NOWEGO telefonu baterię się formatuje,tzn. wyczerpujesz do konca ladujesz na maxa znow do konca i znow na maxa, pamietajac zeby nie doladowywac gdy android zacznie sie domagac pradu ...

  • 0

    14. ~aga  2013-02-11 20:37:59  host: host-81-190-141-70.olsztyn.mm.pl

    ta niebieska dioda słuzy bardziej do powiadomień typu zainstalowanie aktualizacji, avasta, smsy, oraz nieodebrane połączenia ...

  • 0

    15.  2013-02-14 17:31:41

    Całkiem fajny telefonik, jeśli nie wymaga się zbyt wiele :) przerzuciłam się na niego, kiedy moja nokia c6 odmówiła dalszej współpracy. Porównując całkiem przyjemna klawiatura, chociaż wymaga dosyć mocnego naciskania a używanie polskich znaków jest uciążliwe. ekran ma słabą rozdzielczość, ale pomimo tego, że jest pojemnościowy bez problemu zaskakuje nawet przy ubranych rękawiczkach ;) bardzo dobrze "łapie" wi-fi ( chociaż internet się zawiesza przy bardziej wymagających stronkach ). o graniu generalnie nie ma mowy, ale nie po to telefon kupiłam, więc nie stanowi to problemu. w moim modelu występuje problem z ładowaniem (po prostu zostaje ono co jakiś czas przerwane) Po zdjęciach jakie robiła C6 nawet nie uruchamiam aparatu w motoroli, bo za każdym razem mnie zawodzi :( Podsumowując całkiem fajna alternatywa dla droższych telefonów z pełną klawiaturą, ale bez aparatu :)

  • 0

    16. ~taarara  2013-05-18 21:04:31  host: 46.227.36.17

    po niecałym roku użytkowania nawala dotyk, tj. nie mozna odblokowac telefonu nawet przez 5 minut, wyjmowanie baterii nie zawsze pomaga, aparat to jakieś pośmiewisko, cena przy tych parametrach i czasach jest po prostu śmieszna. 600 zł za tak słaby aparat, 256 mn ram, 100 mb pamieci i 600 MHz? serio? w tej samej cenie mozna kupić smarfon prestigio z wyświetlaczem 4' , aparatem 8 mpx, procesorem 1GHz, 1 gb ram itp. W motoroli zainstaluje sie zaledwie kilka aplikacji i juz pamięć zapełniona, a co to za przyjemnoc uzytkowania smartfona z androidem jesli nie mozna uzytkowac z aplikacji które sklep play nam dostarcza? jesli ktoś chce facebooka na tym telefonie miec, szczerze życzę mu powodzenia :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet