DAJ CYNK

Felieton: Nokia 808 PureView okiem fotografa

12.07.2012

Dodane przez: WitekT

Kategoria: Sprzęt

Interakcje: 10099

Ważne 0

0

Kiedy po raz pierwszy przeczytałem o możliwościach fotograficznych Nokii PureView, zacząłem się zastanawiać, czy będzie to dobry wybór na aparat, który towarzyszy mi na co dzień. Lustrzanka, ze względu na swoje rozmiary i zestaw obiektywów, nie może pojawić się ze mną wszędzie. A niektóre zdjęcia można zrobić tylko tu i teraz. Możliwości, te znane z opisów i te widziane w kilku reklamach Nokii oraz porównaniach, które pojawiły się już w Internecie, wydają się imponujące.

Kiedy po raz pierwszy przeczytałem o możliwościach fotograficznych Nokii PureView, zacząłem się zastanawiać, czy będzie to dobry wybór na aparat, który towarzyszy mi na co dzień. Lustrzanka, ze względu na swoje rozmiary i zestaw obiektywów, nie może pojawić się ze mną wszędzie. A niektóre zdjęcia można zrobić tylko tu i teraz. Możliwości, te znane z opisów i te widziane w kilku reklamach Nokii oraz porównaniach, które pojawiły się już w Internecie, wydają się imponujące.

Dalszą część artykułu można przeczytać w dziale Artykuły / Felietony, bądź klikając tutaj.

Źródło tekstu: wł

Komentarze
Zaloguj się
146. Paranoia
-1

2012-07-14 21:58:57

@143 nikt ci nie karze czytać komentarzy, tu tematem jest news/artykuł a nie komentarze. Chyba was całkiem pogięło by płacić za blokowanie komentarzy... No ja pier... Co z tymi ludźmi? Rudy, jak ci tak norwegia odpowiada to dowidzenia ja sporo czasu spędzam w hiszpani I jakos się nie podniecam co tam można I co tam robią, kraj jak każdy inny,jedną sprawe mają rozwiązana świetnie a inna pawaloną, twoja kochana norwegia też nie jest idealna nie chwal ich rozwiązań tak bardzo bo ci to kiedyś bokiem wyjdzie. Ps a *** teksty o wieku to możesz znajomym z bloku zostawić.

Odpowiedz

145. ~McCoy
1

2012-07-14 21:58:02

A-go - a kopia strony z Google? Mnie często wystarcza.

Odpowiedz

144. a-go
1

2012-07-14 21:47:20

#141 Gdy ostatnio szukam czegoś w Internecie, to coraz częściej informacje znajduję na forach lub portalach z dostępem ograniczonym dla zarejestrowanych użytkowników. Aby przekonać się, czy znajdę tam odpowiedzi muszę się zarejestrować. W najlepszym razie mogę poznać odpowiedź, ale bez rejestracji nie mogę zadać pytania. To godzi w wolność w Internecie. Z oszołomami powinni walczyć użytkownicy dbając o odpowiedni poziom wypowiedzi i ułatwiać modom pracę zgłaszając naruszenia.

Odpowiedz

143. ~
-1

2012-07-14 21:43:19

Ja też będę płacił i żeby była możliwość banowania na przykład takiego Rudego Lisa na zawsze.

Odpowiedz

142. ~
-1

2012-07-14 21:32:26

Wolę płatny dostęp i możliwość wycinania komentarzy niechcianych użytkowników.

Odpowiedz

141. RudyLis
0

2012-07-14 21:24:26

Zablokuj oszołomów z opery mini i anonimów a ja wyłączę adblocka - coś za coś ;p

Odpowiedz

140. WitekT
1

2012-07-14 21:13:24

RudyLis: jeżeli wszysto się da, to ja zamawiam wyłączanie adblocka przez wszystkich na naszych stronach. I niestety, tu nie Norwegia, tylko Polska.

Odpowiedz

139. RudyLis
-1

2012-07-14 21:09:36

To dlaczego publiczne portale norweskie mogą blokować anonimów?.. I nie mają pretensji w temacie adblocka... Wszystko się da, tylko trzeba to zrobić.

Odpowiedz

138. WitekT
1

2012-07-14 21:04:15

RudyLis: idąc Twoim tokiem rozumowania - nie mogę blokować anonimowych userów. Skoro to publiczny portal... Widzisz, gdzie prowadzi Twoje pojmowanie świata?

Odpowiedz

136. RudyLis
0

2012-07-14 20:49:51

Czystkę na portalu należało by zrobić od zablokowania możliwości komentowania osobom anonimowym, bez założonego konta, z opery mini. Wszystkie portale norweskie dopuszczają do komentowania wyłącznie użytkowników zalogowanych lub mających konto na Facebooku.

Odpowiedz

135. ~
0

2012-07-14 20:29:06

Twoja Komorka padla bo Lis ja czytal w Empiku, ale nie kupowal.

Odpowiedz

134. WitekT
1

2012-07-14 20:20:48

Zawsze jest inny model biznesowy - można się sprzedać operatorom i jedwabiście Wam tu zacząć wciskać teksty sponsorowane tak, że nawet tego nie zauważycie... :-)

Odpowiedz

133. RudyLis
1

2012-07-14 20:19:35

@131 ban dla anonimów, którzy nawet nie potrafią się podpisać, nie mówiąc już o założeniu konta!

Odpowiedz

132. RudyLis
-1

2012-07-14 20:17:46

A jak coś ma swoją wartość, to ludzie to kupią (za twarde pieniądze). Ciekawe tylko dlaczego upadło pismo "Twoja Komórka"...

Odpowiedz

130. RudyLis
-1

2012-07-14 20:14:32

A jak pożyjesz w tym kapitaliźmie tyle co ja, to ci też przejdzie zapał..

Odpowiedz