Xiaomi Redmi 4A - opinie
Telefony Xiaomi Xiaomi Redmi 4A Opinie o Xiaomi Redmi 4A

Xiaomi Redmi 4A

w sumie: 10
  • 0

    1. ~Pete  2017-04-17 20:44:03  host: host-176-221-121-170.dynamic.mm.pl

    Czy ten oto telefonik ma LTE FDD800 ?

  • 0

    2. ~SPOOX 80  2017-05-11 23:07:18  host: ip-31-0-125-167.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Radzę go kupic w tej cenie nic innego NIE BĘDZIE naprawde warto super sprzet

  • 0

    3. ~yavarel  2017-05-19 10:41:26  host: 91-201-88-199.via.etth.pl

    europejska wersja tak , ja zamówiłem na aliexpress ale też wersję na europę i jest a różnica ok 200 zł niż w polsce

  • 0

    4. ~Jks  2017-06-17 20:35:22  host: 8.31-7-47.tkchopin.pl

    Ma LTE

  • 0

    5. ~~~  2017-06-22 12:25:02  host: eih168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak ma, wersja EU

  • 0

    6. ~Riko  2017-06-22 14:48:16  host: user-94-254-161-48.play-internet.pl

    Ako nie jest latwo wymienne ale da sie to zrobic samemu bez udzialu serwisu. Jest filmik na tubce.

  • 0

    7. ~Szymon  2017-08-13 13:23:02  host: apn-37-248-164-143.dynamic.gprs.plus.pl

    Bardzo polecam ten telefon, idealnie działa, jest bardzo szybki i wydajny. Gorąco POLECAM!!!

  • 0

    8.  2018-02-12 21:51:36

    Telefon posiada moja mama i jest bardzo zadowolona, wiadomo, że telefon nie ma wad, ale jest ich mało i w tej cenie telefonu można to zaakceptować. Główne to aparat oraz niska jakoś wykonania. Reszta, czyli wydajność oraz np. działanie na baterii - ocena dobra z plusem. Dobry telefon dla osób starszych i młodych dopiero zaczynających swoją przygodę.

  • 0

    9. ~Grzemo  2018-02-28 21:15:43  host: 185.13.106.202

    Telefon ogólnie jest ok, niestety serwis to jakaś kpina. Ja miałem pecha bo po miesiącu padł mi mikrofon, wysłałem odmówili naprawy. Powód: małe wgniecenie obok wejścia USB, i małe pęknięcie szufladki na karty SIM- uszkodzenia mechaniczne naprawdę prawie niewidoczne. Wiadomo że telefon się używa a nie trzyma w szufladzie. Więc gdzie tu logika, że że malutkie uszkodzenia obudowy telefonu dyskwalifikują naprawę uszkodzonego mikrofonu. Według mnie to jakiś żart.

  • 0

    10. ~pg  2018-06-09 20:28:37  host: public-gprs392668.centertel.pl

    telefon na 6 miesięcy potem gubi zasięg 2 razy w serwisie nic nie robią twierdzą że jest dobry nie polecam!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-96-153.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania