Sony Xperia XA1 - opinie
Telefony Sony Sony Xperia XA1 Opinie o Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1

w sumie: 6
  • 0

    1. ~TM  2017-06-09 14:11:31  host: 92.60.132.22

    Madzia ma ten telefon jest ładny

  • 0

    2. ~  2017-09-08 10:40:50  host: 8.37.231.74

    miałem Madzie,ladna jest. I chętna.

  • 0

    3. ~pupa1995  2017-09-08 17:15:13  host: 77-253-169-80.adsl.inetia.pl

    Andzelika ma ten telefon i jest fajny taki kool i wgl noi spk ogl bolec am

  • 0

    4. ~  2017-09-14 18:39:49  host: 168.235.197.156

    Andzelike tez miałem.

  • 0

    5.  2018-05-30 10:29:05

    Mam w domu 3 takie telefony (w użyciu przez 3 różne osoby) - złoty, biały i czarny:) Czarny ma chromowe obwódki na końcu. Po przesiadce z białego telefonu nigdy nie wiem gdzie jest przód a gdzie tył. Bateria trzyma jeden dzień przy niezbyt intensywnym użytkowaniu. Zdjęcia wychodzą przyzwoicie, ale w dzień proponuję ustawić w trybie manual - na stałe ISO 50. Nie ma wielu czujników, ale za niską cenę trudno oczekiwać cudów (650zł nowy na aukcji). Chodzi płynnie, nie zacina się. W dwóch egz. dotyk brzegowy działa ok (na razie - 5 miesięcy i 1 miesiąc). W trzecim egz. dotyk brzegowy zanika (górna linia i prawy bok). Zaczekam jeszcze trochę i oddam do serwisu. Jak dla mnie trochę za duży (za długi-wysoki) w porównaniu do Xperii Z3 Compact.

  • 0

    6.  2018-07-03 15:15:51

    Bardzo ciekawa cecha tel. wwrsja dual sim ładowana jest tylko gdy używany jest oryginalny kabel sony ..802.
    Na kablu samsunga nie jest ładowany. Modele z T-mobile (z jedną kartą sim) ładują się na kabelku samsunga i oczywiście oryginalnym sony też.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-87-166.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania