Motorola Moto G5 - opinie
Telefony Motorola Motorola Moto G5 Opinie o Motorola Moto G5

Motorola Moto G5

w sumie: 8
  • 0

    1.  2017-04-28 12:13:10

    Czy telefon posiada diodę powiadomień?

  • 0

    2. ~Fender  2017-05-25 22:22:02  host: 90.254.191.184

    Tak. Telefon posiada diodę powiadomień. Z możliwością ustawienia koloru.

  • 0

    3. ~Adam  2017-07-25 00:36:16  host: 83-238-94-247.static.ip.netia.com.pl

    Czy mozna wymienić szybkę ?

  • 0

    4. ~robert  2017-09-30 11:24:57  host: 78-11-130-114.static.ip.netia.com.pl

    Świetny telefon w przystepnej cenie. Telefon działa płynnie, ma bardzo mocną baterię i świetny aparat. Polecam!

  • 0

    5. ~Majka  2017-10-27 15:47:56  host: 78-11-130-114.static.ip.netia.com.pl

    W tej cenie nie znajdziesz lepszego telefonu. Ma ładny design, działa szybko i sprawnie dzięki silnemu procesorowi. Ma mocną baterię i fajny aparat foto. Polecam!

  • 0

    6. ~antek  2017-10-30 22:12:51  host: 89-64-3-53.dynamic.chello.pl

    bardzo dobry wybór, najlepszy moim zdaniem model w tej półce cenowej

  • 0

    7. ~Grześ  2018-07-21 21:19:04  host: ip-5-172-234-177.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    To szmelc, czysty Android i brak aktualizacji do Oreo, aparat w nocy porażka, głośnik 9 miesięcy i wysiada. Ale i tak zawsze słaby był, gry tylko słabe nie ścinają sie, blutach zawodzi, gabaryty, itd.Na plus latarka łatwe urochomianie. Nigdy więcej Moto ani leniwi !!!

  • 0

    8. ~trepanacja_łokcia  2018-08-24 20:10:56  host: static-78-8-147-85.ssp.dialog.net.pl

    Telefon mam od ponad roku.
    Plusy:
    -stosunek cena/jakość;
    -duża, wymienna, tania bateria;
    - szybkie ładowanie (10-15 min do 100%);
    - wyśmienita wydajność jak na tą półkę cenową;
    - odporność na zachlapania;
    - może kwestia szczęścia i etui, ale wytrzymały na upadki;
    - dobry aparat z fajnymi funkcjami.

    Minusy:
    - bateria szybko się zużywa (bardzo intensywnie użytkuję);
    - bardzo przyzwoita jakość wyświetlacza.

    Ogólnie koneserem nie jestem, telefon to dla mnie narzędzie pracy. Zadowolony, kupiłbym bez wahania drugi raz.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-198-142-121.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania