Motorola Moto G 3rd gen - opinie
Telefony Motorola Motorola Moto G 3rd gen Opinie o Motorola Moto G 3rd gen

Motorola Moto G 3rd gen

w sumie: 9
  • 0

    1. ~Wasik  2015-08-28 19:10:01  host: 89-70-116-158.dynamic.chello.pl

    Wersja z 16GB pamięci jest dostępna w Polsce?

  • 1

    2. ~joe  2015-09-30 17:43:12  host: adms22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam od kilku dni i jest OK. Duży plus za tylną obudowę - nie rysuje się, nie zostają ślady. Wygląd na zdjęciach niepozorny, ale zyskuje przy bliższym poznaniu. Nie ma problemów z zasięgiem sieci, a bardzo różnie to bywa w przypadku konkretnych modeli telefonów. Świetna jakość rozmów.

  • 0

    3. ~misterbombastic  2015-10-15 16:23:43  host: apn-31-1-86-218.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy pojawi sie test tego telefonu?

  • 0

    4. ~misterbombastic  2015-10-16 16:29:53  host: apn-95-40-20-139.dynamic.gprs.plus.pl

    Ponawiam pytanie. Czy planujecie publikację testu motoroli g 3 rd (2015)

  • 0

    5.  2015-12-22 18:36:28

    Proszę , tu jest link do testu Mororoli G3 rd 2015 http://tlp.is/8hu

  • 0

    6. ~Grodzio  2016-03-30 09:40:13  host: abtv72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2 dni. Jestem przerażony jego możliwościami. Sterowanie ruchami ręki bomba! Wygląda niepozornie ale obudowa opływowa nawet w mokrej ręce leży pewnie w dłoni. Tak jest wodoodpory. Polecam

  • 0

    7. ~Manior  2016-07-26 22:10:04  host: 178235200082.naklo.vectranet.pl

    Niestety jestem rozczarowany bo na stronce pisze że jest żyroskop a tak naprawdę go nie ma! ;c

  • 0

    8. ~Bucek  2016-08-23 11:14:39  host: host-81-190-25-74.torun.mm.pl

    Mam nadzieje ze bedzie dobry bo zamierzam go kupic

  • 0

    9. ~jaco  2018-01-14 10:53:37  host: PC-85-202-109-155.siedlce.domtel.com.pl

    Zmieniam telefony prawie co miesiąc i tan mam najdłużej. Nic się nie tnie i wszystko chodzi błyskawicznie. Oczywiście tak nie będzie jak w każdym jeśli zapchamy pamięć aplikacjami działającymi w tle, o czym co niektórzy zapominają. Dużym plusem oczywiście jest odporność na wodę. Filmiki za wakacji pod wodą fajna sprawa. Laski rybki itd. Znakomity aparat i co ważne dobry głośnik. Radio super gra, i jest możliwość uruchomienia bez słuchawek, ale jakiś kabel polecam włożyć za antenę. Telefon solidnie zbudowany, spadł wiele razy i nic mu się nie stało. Nie do pomyślenia ze współczesnymi flagowcami. Fajnym bajerem są funkcje gestami. Potrząsając w prawo włączymy aparat w lewo latarkę itd. Obudowa z dobrego materiały odporna na porysowania, etui jest zbędne. Błyskawicznie łapie gps jak nigdzie. Naprawdę to jeden z lepszych, solidnych sprzętów jaki trudno kupić, wszystko inne to zabawki rozlatujące się już przy pierwszym kontakcie z posadzką.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-83-123.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania