LG G6 - opinie
Telefony LG LG G6 Opinie o LG G6

LG G6

w sumie: 7
  • 0

    1.  2017-05-14 21:57:49

    Jeśli chodzi o smartfony od LG to nie byłem przekonany. Ale z ciekawości swego czasu kupiłem LG G3 i był mega, wiadomo jak to nowa zabawka. Ostatnio używałem SGS6, SONY Z4, SONY Z5 i SGS7. Ale nie miały tego czegoś co dosyć już stary G3, którego używam cały czas. Przyszedł czas na zmianę i myślę że LG G6 będzie najlepszym rozwiązaniem. Tylko szkoda że nie zostawili przycisków vol +/- z tyłu. Pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale to było idealne miejsce dla nich. Producenci za bardzo skupili się na zdobywaniu 1 miejsca w benchmarkach niż na potrzebach konsumentów.

  • 0

    2. ~piobeg  2017-05-18 16:22:44  host: host-212-67-137-87.cable.net-inotel.pl

    Odnoszę wrażenie, że LG bardziej się uwstecznia niż idzie do przodu. Obecnie korzystam z G3. W G3 jest ładowanie indukcyjne, w G4 brak, G5 również brak, G6 również. IrDA jest w G3, G4 i G5, w G6 brak. Dioda powiadomień: G3, G4, G5 jest - G6 brak. Przyciski z tyłu to jest naprawdę super rozwiązanie. Wszyscy, którzy mówią iż jest ono niewygodne myślę, że po tygodniu zmienili by zdanie. Nie można nic mu zarzucić. Nawet kiedy mamy telefon w uchwycie samochodowym. Wybudzanie przez podwójne "pacnięcie" i sterowanie głośnością z systemu w zupełności w tej sytuacji wystarczy. Jest w G3, G4. Niestety w G5 i G6 ledwie połowicznie.
    Nie rozumiem rozumowania LG w tych aspektach. Wiem, że prawdopodobnie chodzi o pieniądze, ale myśle, że więcej zarobi się jeśli telefonowi nie będzie można nic zarzucić niż jeśli zdania będą podzielone...

  • 0

    3.  2017-11-26 13:26:53

    Kupiłem telefon i okazał się uszkodzony. Serwis odsyła uszkodzony i twierdzi iż wszystko OK. Nie polecam firmy LG ani ich serwisu. Trzymajcie się z daleka od tej firmy.

  • 0

    4. ~Oscar168168  2018-01-25 20:32:29  host: apn-77-112-88-140.dynamic.gprs.plus.pl

    Kliknięcie 2razy w kwadrat wraca szybko do poprzedniej aplikacji i spowrotem długo korzystam z tego telefonu ale niedawno odkryłem. I chciałbym się z tym z wami podzielić bardzo przydatne

  • 0

    5. ~Wojtek  2018-03-06 17:01:14  host: host-79.173.57.244.tesatnet.pl

    Telefon posiadałem około miesiąca. W tym czasie port USB przestał działać prawidłowo- o Quick Charge można pomarzyć, czasami nie ładuje wcale uznająć że jest mu zbyt wilgotno- nigdy nie testowałem jego wodoodporności nie mial kontaktu z wodą. Tylny szklany panel zbity w trakcie noszenia w kieszeni spodni!!! Przedni ekran zbity po upadku z 5 cm? W serwisie dostałem odpowiedź że zajmą się niedziałającym portem USB jak im zapłacę 750!! zł tj połowę wartości telefonu za naprawę zbitego szkła. Być może to kwestia felernego egzemplarza ale jak Gorilla Glass niby 5 tłucze się przy noszeniu w kieszeniu to coś jest chyba nie tak. Po za tym telefon działał ok bardzo dobre filmy 4k, ekran bardzo przyjemny, zdarzało się spowolnienie działania przy większym obciązeniu zadaniami. Z mojej strony nigdy więcej LG i to w każdym wydaniu tv czy telefon

  • 0

    6. ~Mario  2018-03-21 15:19:14  host: 87-207-206-209.dynamic.chello.pl

    Witam. Kiedy bedzie aktualizacja oreo 8.0 na LG g6?

  • 0

    7.  2018-07-24 12:18:45

    Od Galaxy S1 nie wyobrażałem sobie że można mieć telefon innego Producenta. Były Następnie S3, S5 Neo i gdy miałem kupić S7 po bardzo dogłębnej analizie wszystkich producentów zdecydowałem się na LG G6. Był i jest to strzał w 10-tkę. Telefonu używam gdzieś od dwóch miesięcy i jestem nim wręcz zachwycony. Super parametry ale coś o właściwościach użytkowych. Łączy się z komputerem czy to przez kabel czy Bluetooth błyskawicznie i bezbłędnie co w przypadku Galaxy S wcale nie było takie oczywiste. Nie rozłącza się z kompem co w przypadku Galaxy S zdarzało się i to wcale nie tak rzadko. Zdjęcia extra. Tryb szerokokątny - rewelacja. Jak na razie nie widzę wad. Śmiało polecam wszystkim. Moja ocena w skali 10 pkt to mocne 9 bo może być jeszcze coś lepszego i muszę zostawić sobie pole manewru.
    waldikk

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-81-150-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania